Libnet.ro
UNICEF

16:30

Premierul Victor Ponta: Italienii se simt in Romania ca in Italia anilor 90, in fiecare zi vad un om politic, un om de afaceri - cu catuse

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Italienii se simt in Romania ca in Italia anilor 90, in fiecare zi vad un om politic, un om de afaceri - cu catuse

Italienii se simt in prezent chiar ca acasa in Romania, deoarece tara le aminteste de Italia anilor 90, cand vedeau in fiecare zi un om politic sau un om de afaceri incatusat, a declarat premierul Victor. continuă pe B1

Victor Ponta: Italienii se simt in Romania ca in Italia anilor '90, in fiecare zi vad pe cineva cu catuse

Premierul Victor Ponta a declarat, cu prilejul receptiei organizate de Ziua Nationala a Italiei, ca italienii se simt in prezent chiar ca acasa in Romania, deoarece tara le aminteste de Italia anilor '90, cand vedeau in fiecare zi un om politic sau un om de afaceri incatusat, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta: Guvernul va organiza referendum privind aderarea Romaniei la Zona Euro daca se impune politic

Guvernul va organiza un referendum cu privire la aderarea Romaniei la Zona Euro daca se va impune din punct de vedere politic, a declarat premierul Victor Ponta, precizand ca termenul obiectivului ramane 1 iulie.

Premierul Victor Ponta: Alocatia pentru copil, ca sprijin social, trebuie sa o gandim mai tintit si mai eficient

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca alocatia pentru copil ca sprijin social, trebuie gandita mai tintit si mai eficient, astfel incat banii chiar sa ajunga la copii. Alocatia pentru copil, ca.

Victor Ponta, in Parlament: Romania se afla intr-un moment economic extrem de bun. O crestere economica de 3-4% devine posibila (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a salutat marti in plenul Parlamentului ideea ca premierul sa vina o data pe luna in fata alesilor pentru a prezenta situatia tarii. Va felicit pentru modifcarile aduse regulamentu.

Victor Ponta, in Camera Deputatilor: Romania are crestere economica, dar atentie la populism

Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu 3 provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna si tensiunile regionale. Sunt declaratiile facute in Camera Deputatilor de premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: Romania are o crestere economica sanatoasa, suntem pregatiti de euro, dar trebuie sa fim atenti la capcana populismului

Premierul Victor Ponta a declarat, in plenul Camerei Deputatilor, ca Romania are o crestere economica sanatoasa, dar se confrunta cu trei provocari: populismul, o eventuala instabilitate politica interna.

Victor Ponta, la Romania TV: Daca Liviu Dragnea era achitat, judecatoarele erau arestate/ In acest moment exista o singura putere in stat

Premierul Victor Ponta a facut declaratii dure, luni seara, la Romania TV, sustinand ca judecatoarele din cazul Dragnea ar fi fost arestate sau li s-ar fi inscenat ceva daca ar fi dat un alt verdict. Mai mult, Ponta sustine ca puterea Judecatoreasca este singura putere dominanta in Stat. Va dati seama ca judecatoarele de la Dragnea daca cumva il achitau pe Dragnea cred ca erau si arestate acum. Sigur ca e o stare de nemultumire pentru ca e o nedreptate care ni se face, a declarat Ponta, la RomaniaTv, citeaza stiripesurse. ro.

Victor Ponta: Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii

Parlamentul este o institutie fundamentala careia nimeni nu trebuie sa-i dea lectii si pe care nimeni nu trebuie sa o demonizeze, a declarat premierul Victor Ponta in plenul Camerei Deputatilor. Voi sustine, c.

Victor Ponta: Daca magistratii care au judecat dosarul referendumului nu il condamnau pe Dragnea ar fi fost arestati

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca magistratii care au judecat dosarul referendumului ar fi riscat sa fie arestati, daca nu l-ar fi condamnat pe Liviu Dragnea. Va dati seama ca judecatoarele de la.

Victor Ponta, declaratii ironice la adresa PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Romania TV, ca are indoieli referitoare la faptul ca Opozitia va depune, in data de 5 iunie, motiunea de cenzura indreptata impotriva Guvernului pe care il conduce.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )