Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, dupa decizia data de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul lui Liviu Dragnea, ca acesta a avut ghinionul de a fi singurul in acest dosar,. continuă pe B1

Premierul Victor Ponta: Sustinem in continuare ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%

Victor Ponta a precizat miercuri seara ca Guvernul sustine ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%. in ceea ce priveste amenintarile firmei Holzindustrie privind concedierile angajatilor, spune.

Premierul Victor Ponta: Sustinem in continuare ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30% (VIDEO)

Victor Ponta a precizat miercuri seara ca Guvernul sustine ca forma Codului Silvic sa prevada acea limitare de 30%. in ceea ce priveste amenintarile firmei Holzindustrie privind concedierile angajatilor, spune.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministru, dupa sentinta in dosarul Referendumului: Ma consider nevinovat / Un precedent periculos pentru democratie

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, alaturi de premierul Victor Ponta, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, ca se considera nevinovat dar si-a dat demisia din Guvernul condus de Victor Ponta. In opinia sa, decizia justitiei reprezinta un precedent periculos care poate afecta democratia. Victor Ponta s-a aratat si el nemultumit de decizia justitiei, intrebandu-se cum se mai poate face campanie fara sa indemni oamenii sa iasa la vot.

ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la ora 12:00 va sustine o declaratie de presa la sediul Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

Liviu Dragnea si-a dat demisia din Guvern

ACTUALIZARE 14:27 Ponta: Toate scrutinele trebuie sa aiba alt specific daca indemnarea la vot este fapta penala Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot, iar aceasta problema trebuie rezolvata, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta. * Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii si Administratiei Publice, nominalizat dupa discutii cu Iohannis.

Victor Ponta: Noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, desemnat dupa discutii cu presedintele Iohannis

Premierul Victor Ponta a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca Liviu Dragnea i-a prezentat demisia, ca urmare a condamnarii sale la un an de inchisoare cu suspendare. Persoana care va ocupa postul de.

UPDATE: Prima reactie a lui Victor Ponta, dupa condamnarea lui Dragnea

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca a luat act decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie. in acest context, premierul a precizat ca este vorba despre o decizie simbolica.

Victor Ponta: Presedintele a fost influentat de oameni din PNL. Oameni ai acestui partid au avut intalniri private cu firma Holzindustrie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, ca presedintele Klaus Iohannis a fost influentat de oameni din PNL atunci cand a trimis legea Codului Silvic inapoi in Parlament. Ba mai mult, sustine.

REACTIA Alinei Gorghiu la acuzatiile lui Victor Ponta pe tema intalnirilor private ale PNL cu Holzindustrie Schweighofer

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a reactionat la afirmatiile liderului PSD, premierul Victor Ponta, conform caruia lideri liberali au avut intalniri private cu Holzindustrie, spunandu-i sa sesizeze organele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )