Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Victor Ponta: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa. Ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic

B1 B1,
Premierul Victor Ponta: Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa. Ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic

Victor Ponta a scris primul mesaj pe pagina sa de facebook, dupa operatia suferita la genunchi. Premierul multumeste tuturor celor care au fost alaturi de el in aceasta perioada, subliniind ca operatia a fost. continuă pe B1

Victor Ponta, pe Facebook: Operatia a fost mult mai complicata decat se astepta

Premierul Victor Ponta a confirmat ca s-a operat in afara Romaniei si a spus a operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa.

Ponta, pe Facebook: Operatia facuta a fost mult mai complicata decat se anticipa

Premierul Victor Ponta a postat un mesaj in care afirma ca operatia facuta a fost mult mai complicata decat se anticipa si ca este convins ca, pana in luna decembrie, va putea face sport din nou, sustinand ca are totala incredere in medicii romani, dar in tara era imposibil sa aiba liniste si odihna.

Cum se simte Ponta dupa OPERATIE. A fost mult mai complicata decat se anticipa

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj dupa operatie, in care multumeste tuturor celor care s-au gandit la el in aceste zile, dar si medicilor. in postarea de pe pagina de Facebook, premierul spune ca.

Premierul Victor Ponta ar fi internat la o clinica a familiei presedintelui Erdogan

Premierul Victor Ponta ar fi ales sa se opereze in urma accidentului suferit la genunchiul stang, la clinica Medipol din Turcia, potrivit declaratiilor unui jurnalist turc pentru Romania libera. Oficialii clinicii.

Premierul Victor Ponta s-a OPERAT in Turcia

Premierul Victor Ponta s-a operat astazi in Turcia din cauza problemelor pe care le are la picior. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, a depus in aceasta dimineata o.

Surse: Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchi

Premierul Victor Ponta se afla in Turcia, pentru a se opera la genunchiul stang, la care s-a accidentat in urma unui meci de baschet, au declarat surse oficiale pentru Mediafax.

Premierul Victor Ponta se opereaza la genunchi luni, in Turcia

Premierul Victor Ponta se afla internat intr-o clinica din Turcia unde urmeaza sa fie supus luni unei interventii chirurgicale la genunchi, scrie romaniatv. net. Primul ministru a mers joio la spital pentru un.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

SURSE: Victor Ponta a fost citat ASTAZI la DNA. Cine a venit in schimb

Premierul Romanie, Victor Ponta, este asteptat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da declaratii in legatura cu acuzatiile de evaziune fiscala in forma continuata, fals in inscrisuri si conflict de interes pe care procurorii DNA i le adus in urma cu aproape doua saptamani.

Cazul Ponta. Posibile evolutii, cateva mari semne de intrebare

Premierul Victor Ponta a dat primele semne de viata, marti dimineata, pe Facebook, anuntand ca operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa. Intre timp, Romania Libera descoperise ca Ponta se trateaza la una din clinicile detinute de un amic al presedintelui Erdogan si l-a mai surprins pe Liviu Dragnea la aeroport imbarcandu-se spre Turcia. Spre seara au venit si explicatiile medicului roman care l-a insotit pe seful Guvernului, de la care am aflat ca diagnosticul suna rau: ruptura veche de ligament incrucisat anterior, ceea ce a determinat o ruptura de menisc intern si leziuni foarte mari de cartilaj.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )