Libnet.ro
UNICEF

20:30

Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Adevărul Adevărul,
Premierul Victor Ponta, la Romania TV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat. continuă pe Adevărul

Premierul Victor Ponta, la RTV, de la ora 21.00

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Ponta: Daca Traian Basescu va avea 50% plus 1%, voi demisiona din functia de presedinte decat sa-l numesc premier

Premierul Victor Ponta este invitatul lui Victor Ciutacu, la Romana TV, incepand cu ora 21. Seful Guvernului va vorbi, printre altele, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata astazi de Senat.

Ponta: Traian Basescu a facut sesizare la DNA privind Comarnic - Brasov. Este foarte multa rautate aici

Premierul Victor Ponta vorbeste, printre altele, la Romania TV, despre campania pentru alegerile prezidentiale, despre legea propusa de vicepremierul Liviu Dragnea, dar si despre reducerea CAS, votata luni de Senat.

Premierul Victor Ponta a donat sange la Centrul de Transfuzii din Tulcea

Premierul Victor Ponta a donat sange la centrul de Transfuzii din Tulcea. Seful Executivului s-a prezentat la centru de dimineata si spune ca prin gestul sau vrea sa determine cat mai multi romani sa faca.

Taiere de panglica la gazoduct. Premierul Victor Ponta puncteaza electoral alaturi de omologul din Republica Moldova

Gazoductul Iasi-Ungheni, proiect inceput in august 2013, despre care premierul Victor Ponta a promis ca va fi functional in decembrie 2013, va fi inaugurat cu sapte luni intarziere in cadrul unei ceremonii de taiere de panglica programata in Republica Moldova.

Premierul Victor Ponta si Liviu Dragnea au semnat contracte de finantare de 25 milioane de lei in judetul Satu Mare

Premierul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea au semnat sambata, in judetul Satu Mare, 53 de contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Locala, in valoare de 25 milioane de lei, destinate. Cei doi au participat si la predarea a 10 microbuze scolare achizitionate de minister.

Premierul Victor Ponta: in 10-15 septembrie presedintele nu va mai putea respinge legea reducerii CAS

Prezent sambata la Bistrita, la comemorarea a 100 de ani de la inceperea Primului Razboi Mondial, premierul Victor Ponta a declarat ca in 10-15 septembrie presedintele Traian Basescu va avea legea CAS pe birou si nu o va mai putea respinge.

Premierul Victor Ponta a donat sange, la Tulcea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta se afla la Spitalul din Tulcea, unde a mers sa doneze sange pentru bolnavi, la cateva zile dupa ce Ministerul Sanatatii a facut un apel catre cetateni in acest sens,.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

De ce s-au rarit vizitele oficiale ale lui Victor Ponta in tarile vestice dupa martea neagra din decembrie 2013

Premierul Victor Ponta se lauda anul trecut cu seria de vizite oficiale si intalniri la nivel inalt efectuate in tari occidentale. Spunea adesea ca prin deplasarile sale externe vrea sa gaseasca noi parteneri strategici pentru Romania si sa scoata tara din izolarea internationala in care a ajuns din cauza politicilor guvernelor anterioare. A fost in SUA, in Germania, in Franta, in Spania, in Austria, in Finlanda, in Lituania si multe alte tari. Anul acesta, lucrurile stau cu totul altfel. Vizitele s-au rarit, iar importanta lor este mult mai redusa. Poate este doar o coincidenta ca invitatiile din partea omologilor sau alti inalti reprezentanti ai statelor occidentale au incetat chiar dupa celebra martea neagra din decembrie 2013. In plus, Ponta isi indreapta atentia mai degraba catre Est. De altfel, in perioada imediat urmatoare va repeta o vizita in China. Vezi ce tari a vizitat Ponta in 2014.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )