Libnet.ro
UNICEF

12:45

Premierul Viorica Dancila anunta constructia unui spital regional cu 1.000 de paturi

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila anunta constructia unui spital regional cu 1.000 de paturi

Un spital regional cu 1. 000 de paturi ar urma sa fie construit la Constanta, in baza unui parteneriat public-privat, avand ca parteneri investitori din Turcia, a anuntat, miercuri seara, premierul Viorica. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, dupa vizita in Turcia si Emiratele Arabe: Am prezentat proiectele in parteneriat public-privat. Erdogan, interesat de constructia unui spital cu 1.000 de paturi la Constanta

Premierul Viorica Dancila a sustinut, miercuri seara, ca presedintele Turciei a aratat interes pentru constructia unui spital regional cu 1. 000 de paturi la Constanta, in baza unui parteneriat.

Viorica Dancila anunta ce se va intampla imediat dupa revenirea in tara: Nu numai ca vom face un control... (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a dat asigurari miercuri seara ca la intoarcerea in Romania va dispune un control la Spitalul Judetean Calarasi, unde un barbat a fost filmat tarandu-se pe genunchi in fata.

Premierul Viorica Dancila, reactie ferma in scandalul momentului

Premierul Viorica Dancila a anuntat, miercuri, la Sinteza zilei, ca imediat ce se va intoarce in Romania va cere un control la Spitalul de Urgenta din Calarasi, acolo unde un pacient a fost aruncat in.

VIDEO Premierul Viorica Dancila a avut o ntrevedere cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdo287;an

Premierul Viorica Dancila a avut, luni, o intrevedere in format tete-a-tete cu Recep Tayyip Erdo287;an, scrie Mediafax. Presedintele Turciei a oferit un dineu oficial in onoarea sa.

Viorica Dancila nu si-a respectat promisiunea: Comisia Europeana nu a primit de la Guvern cererea de finantare pentru Centura Capitalei

Premierul Viorica Dancila anunta saptamana trecuta ca dosarul prin care Romania solicita finantarea din fonduri europene pentru centura Capitalei va ajunge luni la Bruxelles. Executivul European a anuntat.

Dancila: Investitori din Turcia vor sa construiasca un spital regional la Constanta, iar o firma de logistica vrea sa realizeze un port in Bucuresti

Investitori din Turcia vor sa construiasca un spital regional cu o mie de paturi la Constanta, iar o firma din domeniul logistic vrea sa realizeze un port in Bucuresti, pe canalul Dunare-Bucuresti, a anuntat premierul Viorica Dancila, aflata intr-un turneu in Turcia, Emiratele Arabe Unite si Kuweit.

Dancila anunta OUG pe Justitie: Cele trei legi asigura o mai buna functionare a sistemului de justitie in interesul cetatenilor. Abuzurile si imixtiunile in sistem nu sunt si nu vor fi tolerate (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat, in debutul sedintei de Guvern, ca va fi adoptata Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei, abia intrate in vigoare. Solutia a fost discutat.

Viorica Dancila, imbracata in haine islamice, a vizitat Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vizitat miercuri Moscheea Sheikh Zayed din Abu Dhabi. imbracata in haine islamice, Dancila a vizitat moscheea alaturi de Ahmed Abdullah Al Matroushi, ambasadorul Emiratelor Arabe.

Viorica Dancila s-a intalnit, la Ankara, cu presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a fost primit luni de presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, la Complexul Prezidential din Ankara. La sosire, Dancila a fost intampinata de vicepresedintele turc, Fuat.

Viorica Dancila se intalneste astazi cu Erdogan

Premierul Viorica Dancila va efectua astazi o vizita oficiala in Turcia, urmand ca la, ora 19. 00, sa se intalneasca, la Palatul Prezidential, cu presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan. Dancila va participa apoi la semnarea unor documente bilaterale si la declaratii comune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )