Libnet.ro
UNICEF

10:45

Premierul Viorica Dancila i-a gresit numele premierului Bulgariei VIDEO

Antena3 Antena3,
Premierul Viorica Dancila i-a gresit numele premierului Bulgariei VIDEO

Premierul Viorica Dancila i-a gresit numele premierului Bulgariei intr-un discurs sustinut in contextul participarii la reuniunea la nivel inalt in format cvadrilateral Romania - Bulgaria - Serbia -. continuă pe Antena3

Noua gafa a Vioricai Dancila: I-a gresit numele premierului Bulgariei

Premierul Viorica Dancila a facut o noua gafa, adresandu-i-se premierului Bulgariei pe numele Boris Borisov in loc de Boiko Borisov, in cadrul unei conferinte comune sustinute la Belgrad, alaturi de sefii de stat si de guverne din Serbia,.

Ziua si gafa. Dancila i-a gresit numele premierului bulgar intr-o conferinta de presa comuna. Cum i-a spus omologului din tara vecina VIDEO

Premierul Viorica Dancila, aflata sambata in Serbia, la o reuniune la nivel inalt, i-a gresit numele premierului Bulgariei, Boiko Borisov, care se afla chiar langa ea. Liderul de la Palatul Victoria nu e la prima gafa.

Ziua si gafa. Dancila i-a gresit numele premierului bulgar intr-o conferinta de presa comuna. Cum i-a spus omologului din tara vecina

Premierul Viorica Dancila, aflata sambata in Serbia, la o reuniune la nivel inalt, i-a gresit numele premierului Bulgariei, Boico Borisov, care se afla chiar langa ea. Liderul de la Palatul Victoria nu e la prima gafa.

VIORICA DANCILA: Strigati cat vreti. Nu imi dau demisia

Premierul Viorica Dancila a afirmat, la finalul dezbaterilor din plenul Parlamentului, ca nu isi va da demisia, indiferent de cate ori i se va striga sa faca acest lucru.

Dancila a facut o noua gafa. Cum i-a spus premierului Bulgariei

Premierul Viorica Dancila se afla la Belgrad, la intalnirea cvadrilaterala Romania Bulgaria Serbia Grecia. in timpul unei declaratii comune, Dancila i-a gresit numele omologului sau.

Viorica Dancila ii invita in Romania pe premierii Bulgariei si Greciei

Romania sustine drumul european al Serbiei, a declarat sambata, la Belgrad, premierul Viorica Dancila, care a anuntat ca l-a invitat pe presedintele sarb Aleksandar Vucic in vizita la Bucuresti, in timpul.

Viorica Dancila, dupa intalnirea cu cancelarul austriac: `Sunt opinii divergente pe anumite aspecte`. Ce CADOU i-a facut premierul lui Sebastian Kurz (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila l-a primit, vineri, la Palatul Victoria, pe cancelarul austriac Sebastian Kurz, in cadrul ceremoniei oficiale de predare a presedintiei Consiliului Uniunii Europene. Cei doi au discutat.

VIDEO Viorica Dancila, noi greseli de exprimare: Niciun romn nu au fost mndri / Niciun romn i-ar fi rusine sa va raspunda

Premierul Viorica Dancila a avut din nou un discurs cu greseli de exprimare, cand a vorbit in cadrul dezbaterilor din Parlament la motiunea de cenzura. in doua randuri, atunci cand a revenit la microfon pentru a le raspunde celor din opozitie, premierul a avut probleme cu sintagma niciun roman.

Viorica Dancila: Cei care m-au jignit sunt oameni slabi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, dupa motiunea de cenzura impotriva Guvernului ca cei care m-au jignit sunt oameni slabi. Premierul a precizat ca Guvernul adopta in sedinta de azi.

Viorica Dancila, reactie dupa prabusirea bursei

Premierul Viorica Dancila a afirmat joi ca va exista un raspuns privind evolutia de miercuri a Bursei de la Bucuresti. Dancila a fost intrebata daca se poate vorbi de o manipulare a Bursei de la Bucuresti,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )