Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premierul Viorica Dancila isi incepe vizita in SUA! Se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

B1 B1,
Premierul Viorica Dancila isi incepe vizita in SUA! Se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, unde va fi insotita de mai multi ministri, printre care se numara Ramona Manescu, Eugen Teodorovici, Gabriel Les, Sorina Pintea si Alexandru. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, in vizita in SUA. Mai multe intrevederi si semnarea unui acord de imprumut, pe agenda primei zile

Premierul Viorica Dancila incepe luni o vizita de lucru in Statele Unite ale Americii. Agenda primei zile a vizitei cuprinde o serie de intalniri cu autoritati locale, cu membri ai conducerii Bancii.

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit cu reprezentantii Bancii Mondiale. A fost semnat un Acord pe Sanatate

Premierul Viorica Dancila a avut luni, la New York, in contextul vizitei de lucru in SUA, o intrevedere cu reprezentantii Bancii Mondiale, la finalul careia a fost semnat Acordul de imprumut destinat cresterii.

VIDEO Premierul Viorica Dancila, in campanie electoralala Alba Iuliape muzica piesei Eye of the Tiger

Premierul Viorica Dancila continua, sambata, 21 septembrie, turneul electoral prin tara, prima oprire fiind la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei.

Vizita in SUA Dancila se intalneste luni cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului evreilor

Premierul Viorica Dancila isi incepe luni vizita in SUA, pe agenda zilei figurand intalniri cu primarul orasului Jersey, dar si cu reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai Comitetului american al evreilor. Ultima vizita a lui Dancila in SUA a generat un veritabil scandal politico-diplomatic, legat de mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

EXCLUSIV Premierul Viorica Dancila va participa in SUA la un eveniment de comemorare a pogromului de la Iasi: Vor exista si discutii cu conducerea Congresului Mondial Evreiesc

EXCLUSIV Vizita Vioricai Dancila in America este marcata de o serie de evenimente organizate de American Jewish Committee AJC), premierul urmand sa se intaneasca cu personalitati ale comunitatii.

Viorica Dancila, aparitie senzationala la Alba Iulia. Cum si-a facut premierul aparitia intre membrii PSD

Premierul Viorica Dancila isi continua turneul electoral prin tara. Liderul PSDa ajuns la Alba Iulia, unde au loc alegeri pentru conducerea organizatiei locale. Viorica Dancila este insotita de.

VIORICA DANCILA: O sustin in continuare pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, a declarat vineri ca o sustine in continuare pe Rovana Plumb pentru ocuparea functiei de comisar european si a infirmat informatiile potrivit carora isi pregateste pentru sine ocuparea unui astfel de portofoliu in cadrul Comisiei Europene, subliniind ca este candidat la alegerile prezidentiale din tara noasra.

VIORICA DANCILA: Nu mergem in Parlament cand spune presedintele

Premierul Viorica Dancila a afirmat, sambata, ca social-democratii vor merge in Parlament pentru a cere vot de incredere astfel incat sa obtina o remaniere a Guvernului, dar nu cand spune presedintele Klaus Iohannis.

Viorica Dancila, vizita in SUA: Premierul a discutat cu primarul din Jersey City despre deschiderea unei linii aeriene directe cu Bucurestiul

Premierul Viorica Dancia, aflata in vizita in SUA, s-a intalnit, luni, cu primarul orasului Jersey City, Steven Fulop. Potrivit biroului de presa al Guvernului, cei doi au discutat, printre altele, despre.

VIDEO Viorica Dancila confirma intalnirea cu vicepresedintele Mike Pance in timpul vizitei din SUA

Premierul Viorica Dancila a confirmat sambata, la Alba Iulia, ca, in cadrul vizitei pe care o va efectua in Statele Unite ale Americii, saptamana viitoare va avea o intrevedere cu vicepresedintele Mike Pence.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )