Libnet.ro
UNICEF

15:15

Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romnia

Hotnews Hotnews,
 Premii si credite garantate, pentru antreprenori din Romnia

Doua noi facilitati de finantare pentru mici afaceri au fost anuntate de o banca din Romania: antreprenorii romani pot castiga premii de cate 15. 000 de euro, pentru intreprinderi sociale, iar separat tot felul de firme romanesti vor putea accesa noi credite bancare cu garantii europene. continuă pe Hotnews

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi

Reguli mai dure pentru patronii din Centrul Vechi al Capitalei. Acestia vor fi obligati sa colecteze selectiv deseurile, sa spele zilnic trotuarul din fata restaurantelor sau teraselor pe care le detin, sa spele.

Anarhie si haos n universitatile franceze Doua epistole catre un prieten din Romnia

A devenit limpede pentru toata lumea corect-politic-civilizata ca Franta a basculat de un an incoace intr-o teribila dictatura neoliberala si fascista sic!), organizata de un despot feroce: Emmanuel Macron. Noul presedinte al Frantei a castigat haut la main pariul sau initial: ca dreapta si stanga politica se vor contopi sub umbrela programului sau. Episodul universitar relatat in continuare de Teodor Iova din prima linie a frontului e emblematic pentru lupta care se duce in laboratorul ideologic francez.

Piata serviciilor de recreere din Romnia ar putea creste de aproape sapte ori pna n 2021(Studiu PwC Romnia)

Aplicarea unei cote reduse a TVA de 9% pentru serviciile de recreere ar genera un impact pozitiv de aproximativ 340 de milioane de lei la bugetul de stat pana in 2021, potrivit unui studiu al PwC Romania difuzat luni. Raportul Analiza pietei activitatilor si complexelor de recreere din Romania arata ca numarul de vizitatori din complexele de recreere ar cunoaste o crestere medie anuala de 30% pana in 2021, aceasta crestere ar contribui la dezvoltarea de aproape sapte ori a sectorului, de la 36 de milioane de lei 2018) pana la 240 de milioane de lei 2021).

DOCUMENT Codul Penal la Comisia Iordache: nalta Curte si Asociatia Magistratilor din Romnia se declara mpotriva modificarii definitiei grupului infractional organizat dorita de PSD

Comisia parlamentara speciala condusa de deputatul PSD Florin Iordache incepe marti sa dezbata punctual modificarile propuse de PSD la Codul penal. inalta Curte de Casatie si Justitie si Asociatia Magistratilor au transmis observatii pe marginea acestor modificari, ambele institutii criticand o serie de propuneri, intre care si definitia propusa de cei de la PSD pentru grupul infractional organizat. Vezi documentele in articolVezi tabelul de lucru cu modificarile la Codul Penal.

DOCUMENT Senatorii ALDE vor cresterea pedepselor pentru ucidere din culpa, omor sau vatamare corporala

Grupul senatorilor ALDE au depus mai multe amendamente la proiectul PSD de modificare a Codului penal, care va fi dezbatut marti la Comisia speciala parlamentara condusa de Florin Iordache, care se refera la marirea pedepselor pentru infractiuni grave precum omor sau ucidere din culpa, desi acestea nu fac obiectul proiectului de lege care viza modificarea articolelor declarate neconstitionale si transpunerea a doua directive europene.

Cum functioneaza Netflixul pentru jucarii din Romania?

Evertoys e un startup romanesc care functioneaza ca un Netflix pentru piata de jucarii din Romania. Compania imprumuta jucarii copiilor, iar acum a primit si o investitie.

Bugetul UE prevede 25 miliarde euro, sprijin pentru reformele din tarile membre

Comisia Europeana a lansat, la data de 2 mai, propunerea de buget pentru perioada 2021-2027, pe care o considera un raspuns onest la realitatea actuala, in care se asteapta ca Europa sa joace un rol mai important in asigurarea securitatii si a stabilitatii intr-o lume instabila, intr-un moment in care Brexit va lasa un gol considerabil in buget.

Tnar de 17 ani, retinut de politie pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres.

Tnar de 17 ani, arestat pentru crima din Vama Veche

Un tanar in varsta de 17 ani a fost retinut de politisti, fiind suspectat de implicare in agresiunea ce a produs moartea unui barbat de 34 de ani, din localitatea Tecuci, al carui cadavru a fost descoperit sambata, pe plaja din Vama Veche, informeaza IPJ Constanta, citat de Agerpres. 05 Tribunalul Constanta a decis duminica arestarea preventiva pentru 30 de zile a minorului de 17 ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )