Libnet.ro
UNICEF

01:06

Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicala La La Land a obtinut cinci trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film. LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR (VIDEO)

B1 B1,
Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicala La La Land a obtinut cinci trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film. LISTA COMPLETA A CASTIGATORILOR (VIDEO)

Oscarurile britanice si-au desemnat castigatorii cu doua saptamani inainte de premiile Academiei Americane. Comedia muzicala La La Land a dominat gala premiilor BAFTA si. continuă pe B1

Premiile BAFTA 2017. Un roman, premiat. A scos un bilet cu rezist pe covorul rosu!

Premiile BAFTA 2017 au fost acordate aseara in cadrul unei gale desfasurata la Royal Albert Hall din Londra. Printre castigatori s-a numarat si filmul Son of Saul in care joaca actorul roman Levente Molnar. Acesta s-a pozat pe covorul rosu tinand in mana un bilet pe care era scris mesajul rezist.

Premiile BAFTA 2017. Emma Stone si Casey Affleck, cei mai buni actori in rol principal. La La Land, cel mai bun film al anului

Actrita Emma Stone, actorul Cassey Affleck, regizorul Damien Chazelle, sunt printre marii castigatori ai premiilor BAFTA 2017.

Lista cu castigatorii premiilor BAFTA 2017: La La Land a primit cinci premii, printre care si distinctia pentru cel mai bun film

Musical-ul regizat de Damien Chazelle a primit duminica seara premiile Academiei Britanice de Film pentru cel mai bun film, cea mai buna regie, cea mai buna actrita in rol principal, cea mai buna muzica originala si cea mai buna imagine.

Kate Middleton a stralucit pe covorul rosu! Cum a venit imbracata la premiile BAFTA (FOTO)

In acest an, nu doar vedetele au fost prezente la gala premiilor BAFTA 2017. Kate Middleton si Printul William au participat la ceremonia de decernare a premiilor. Kate a impresionat prin tinuta pe care.

Cantareata Adele a detronat-o pe Beyonce, la premiile GRAMMY 2017. Lista completa a castigatorilor

A 59-a editie a premiilor Grammy a avut loc, duminica. Marea castigatoare a fost cantareata britanica Adele, care a obtinut cinci premii si a invins-o pe rivala sa, Beyonce.

Actorul Levente Molnar a dus mesajul Rezist pe covorul rosu la premiile Bafta

Actorul Levente Molnar a dus duminica mesajul Rezist pe covorul rosu la Premiile Academiei Britanice de Film BAFTA), gala care are loc la Londra. Levente Molnar a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el pe covorul rosu la gala de la Londra si mesajul Rezist.

VIDEO Premiile Grammy 2017. Adele a dominat gala si a castigat 5 premii. Hello - cea mai buna piesa a anului

Adele, regina britanica a baladelor melancolice, a triumfat duminica seara la Premiile Grammy, decernate la Los Angeles, castigand cinci distinctii, printre care cel mai bun album si cea mai buna piesa a anului cu hitul sau, Hello. Marea sa rivala a fost Beyonce cu care a concurat la patru categorii importante, inclusiv cantecul anului, albumul anului, si cea mai buna interpretare solo.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )