Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Cesar 2018 - LISTA COMPLETA a trofeelor decernate la cea de-a 43-a editie

B1 B1,
Premiile Cesar 2018 - LISTA COMPLETA a trofeelor decernate la cea de-a 43-a editie

Pelicula 120 battements par minute a castigat sase trofee, impunandu-se inclusiv la categoria cel mai bun film, la gala de decernare a premiilor Cesar, organizata vineri seara la Paris, transmite. continuă pe B1

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris. Productia s-a impus si la alte categorii, precum cel mai bun scenariu original, scrie news ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

Premiile Cesar 2018: 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film

Lungmetrajul 120 Battements par minute, de Robin Campillo, a fost desemnat cel mai bun film, vineri seara, la cea de-a 43-a gala de decernare a premiilor Cesar, cele mai importante distinctii din cinematografia franceza, care a avut loc la sala de spectacole Pleyel din Paris.

Premiile Gopo 2018. Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, cele mai multe nominalizari. Lista completa

Lungmetrajul Un pas in urma serafimilor, in regia lui Daniel Sandu, a primit cele mai multe nominalizari, 15, la gala premiilor Gopo 2018, urmat de 6,9 pe scara Richter, de Nae Caranfil, si Aniversarea, de Dan Chisu, cu cate opt nominalizari fiecare.

inscrierea in clasa pregatitoare: Vezi la ce scoala esti arondat. Lista completa

Inspectoratele scolare judetene au publicat listele circumscriptiilor scolare pentru inscrierea in clasa pregatitoare pentru anul scolar 2018-2019, precum si numerele de TelVerde la care parintii pot cere.

Premiile Oscar 2018: Cum va arata scena decorata cu 45 de milioane de cristale Swarovski FOTO

Un decor special va marca cea 90-a editie a premiilor Oscar, ce se va desfasura pe 4 martie la Dolby Theatre din Los Angeles.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )