Libnet.ro
UNICEF

16:45

Premiile inovatiei europene: becul care va functiona mai mult ca niciodata si lampile pentru cei saraci

Adevărul Adevărul,
Premiile inovatiei europene: becul care va functiona mai mult ca niciodata si lampile pentru cei saraci

Institutul de Inovatie si Tehnologie, organism al Uniunii Europene, a acordat Premiile Inovatiei Europene pentru anul 2015. Proiectele selectate vor sa reduca consumul de electricitate, dar sa ofere acces la lumina celor care au fost deconectati pana acum. continuă pe Adevărul

Persoanele supraponderale cu diabet traiesc mai mult

Pacientii diagnosticati cu diabet de tipul 2 si care sunt supraponderali, nu obezi, traiesc mai mult decat diabeticii cu o greutate corporala considerata normala, au anuntat oamenii de stiinta britanici, care au vorbit cu aceasta ocazie despre inca un exemplu al paradoxului obezitatii.

Studiu: De ce plang femeile mai mult decat barbatii

Motivul pentru care femeile plang mai mult decat barbatii are o explicatie extrem de simpla: glandele lor lacrimale sunt mai mici si din aceasta cauza se umplu mai repede si trebuie golite. In plus, anumite.

Tensiunile din sistemul bancar se agraveaza mai mult ca oricand

Tensiunile din sistemul bancar se agraveaza mai mult decat oricand si devin din ce in ce mai evidente, a spus, ieri, Oana Petrescu, director executiv al Consiliului Patronatelor Bancare din Romania CPBR) si partener Deloitte Romania.

Preturile carburantilor, majorate in intreaga UE. Romanii platesc cel mai mult pentru un litru de benzina

Pretul benzinei a crescut cu 13% de la inceputul acestui an si a redevenit mai mare decat cel al motorinei, pentru care s-a inregistrat o majorare de 7%, potrivit datelor publicate de Comisia Europeana.

CEO catre tinerii din ,,Generatia Y: Improvizati si experimentati cat mai mult

Studentii sunt foarte stresati pentru ca se gandesc ca trebuie sa urmeze o anumita cale pentru a avea succes in cariera. O spune Fred Cook, seful GolinHarris, una dintre cele mai mari retele de agentii de relatii publice la nivel mondial,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )