Libnet.ro
UNICEF

13:15

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Antena3 Antena3,
Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles. continuă pe Antena3

Premiile OSCAR 2020. Cea mai asteptata gala din lumea filmului are loc in aceasta noapte, la Los Angeles

Gala Premiilor OSCAR 2020, cea de-a 92-a editie a celor mai ravnite premii din industria cinematografica, are loc in duminica noapte in Los Angeles.

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

Antarctica a inregistrat cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor

Date ingrijoratoare dupa ce Antarctica a inregistrat joi cea mai ridicata temperatura din istoria masuratorilor. Au fost inregistrate 18,3 grade Celsius, la o statie din nordul continentului.

Cea mai scazuta temperatura din acest an: Minus 32 de grade Celsius in judetul Maramures

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca, citat de Agerpres.

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius a fost inregistrata pe Varful Iezer

Cea mai scazuta temperatura din acest an, minus 32 de grade Celsius, a fost inregistrata in cursul noptii de miercuri spre joi pe Varful Iezer din Muntii Pietrosul Rodnei, a precizat purtatorul de cuvant al Prefecturii Maramures, Dan Buca.

Premiile Oscar 2020. Cum arata meniul pe care il vor degusta actorii la gala premiilor Oscar VIDEO

Pentru prima data, meniul pregatit pentru invitatii galei premiilor Oscar 2020 va fi in mare parte unul vegetarian, in ton cu tema editiei din acest an - sustenabilitatea. Nu vor lipsi insa traditionalele mini-statuete din somon afumat, dar si cele dulci, din ciocolata si foita de aur.

Premiile Oscar 2020. Unde si de la ce ora se poate vedea LIVE gala

Nicio televiziune din Romania nu va transmite in direct anul acestagala premiilor Pscar 2020, ce va avea loc duminica, 9 februarie, la Los Angeles.

De ce acest Sandero inca secret e cea mai asteptata masina Dacia

Dacia are de prezentat un nou Sandero in 2020. Deocamdata, tot ce-avem cu acest model sunt poze in care masina propriu-zisa e camuflata. Altceva stim insa sigur si abia de-acum incepe a.

S-A AFLAT! Lista CASTIGATORILOR la Premiile OSCAR 2020 a fost PUBLICATA din greseala

Lista presupusilor castigatori la Oscar 2020 a fost publicata, din greseala pe contul de Twitter al Academiei de arte si stiinte ale cinematografiei de la Hollywood, relateaza Agerpres. ro.

ANUNTUL iNGROZITOR: VINE URGIA in ROMANIA! Urmeaza CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! VA RAMANE iN ISTORIE

Meteorologii au analizat si au oferit o prognoza pentru aceasta iarna! Desi pana acum am avut parte de o iarna extrem de blanda, vom avea parte de o iarna grea, conform meteorologilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )