Libnet.ro
UNICEF

11:45

Premiile UNITER vor avea loc pe 25 mai la Sala Mare a TNB. Cine sunt nominalizatii de anul acesta

Adevărul Adevărul,
Premiile UNITER vor avea loc pe 25 mai la Sala Mare a TNB. Cine sunt nominalizatii de anul acesta

Gala Premiilor UNITER, ajunsa la cea de-a XXIII-a editie va avea loc luni, 25 mai la Sala Mare a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Ce nunta vor avea Adela Popescu si Radu Valcan

Adela Popescu si Radu Valcan nu se vor casatori prea curand, dar s-au decis asupra tipului de nunta pe care si-l doresc si a locului unde sa aiba loc petrecerea. Iata ce declara.

Cand va avea loc urmatoarea misiune a FMI in Romania

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a declarat, marti, ca o misiune tehnica a Fondului Monetar International FMI) va veni, la Bucuresti, in perioada 19-26 mai, pentru discutii tehnice legate si de Codul Fiscal, informeaza Mediafax.

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertele exceptionalului pianist rus Andrei Gavrilov de la Ateneul Roman

Joi, 30 aprilie si vineri, 1 mai, vor avea loc concertele sustinute de exceptionalul pianist rus Andrei Gavrilov, invitatul de onoare in festivalul Lipatti Evenings. Cele doua concerte vor fi gazduite de Ateneul Roman incepand cu ora 19. Andrei Gavrilov va interpreta una dintre cele mai spectaculoase si tulburatoare partituri pianistice ale romantismului tarziu, Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de Serghei Rahmaninov. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla eminentul dirijor Horia Andreescu. Este diponibil un numar limitat de bilete puse in vanzare prin reteaua www. bilete. ro si partenerii acesteia .

Au mai ramas doar cateva zile pana la concertele exceptionalului pianist rus Andrei Gavrilov de la Ateneul Roman

Joi, 30 aprilie si vineri, 1 mai, vor avea loc concertele sustinute de exceptionalul pianist rus Andrei Gavrilov, invitatul de onoare in festivalul Lipatti Evenings. Cele doua concerte vor fi gazduite de Ateneul Roman incepand cu ora 19. Andrei Gavrilov va interpreta una dintre cele mai spectaculoase si tulburatoare partituri pianistice ale romantismului tarziu, Concertul nr. 2 pentru pian si orchestra de Serghei Rahmaninov. La pupitrul Orchestrei simfonice a Filarmonicii George Enescu se va afla eminentul dirijor Horia Andreescu. Este diponibil un numar limitat de bilete puse in vanzare prin reteaua www. bilete. ro si partenerii acesteia: oficiile Postei Romane, magazinele Germanos si Inmedio.

ANALIZA Marti se lanseaza oficial o noua banca in Romania: Idea Bank. Vezi ce a insemnat criza pe piata bancara autohtona- ce banci au iesit din Romania, cine a fuzionat cu cine si ce miscari ar mai putea avea loc

Cand, in toamna lui 2013, actionarul majoritar al fostei Romanian International Bank, Daniel Roberts, s-a prezentat in biroul supraveghetorului sef al sistemului bancar Nicolae Cinteza) spunandu-i ca nu mai poate sustine propria banca, Cinteza a inlemnit. Domnule Cinteza, nu mai pot sustine banca, luati-o!, i-a spus Roberts, sec. Timp de doua luni au durat cautarile si gasirea unui investitor care sa preia RIB. Discutii au existat si cu banci romanesti, dar nu s-au inteles la pret. Ce a tinut in loc vanzarea a fost capacitatea actionarului de a intelege ca banca lui nu mai valoreaza cat valora in 2008. Aici a fost dificultatea in a vinde bancuta aceasta mica. Au existat solicitari de a o vinde, chiar si de pe plan local. A fost o oferta foarte buna la un moment dat, insa au tinut sus nivelul de pret, isi aminteste Cinteza. In cele din urma, RIB a fost preluata la finalul anului 2013 de grupul polonez Getin Holding si va opera incepand de marti sub numele de Idea Bank.

Ultima editie Daily Show cu Jon Stewart va avea loc in august

Emisiunea Daily Show, realizata de Jon Stewart, va avea ultima editia la 6 august 2015, conform Mashable. Prezentatorul anuntase anterior ca emisiunea se apropie de final, dar o data exacta nu a fost.

Proprietarii din orasul Giurgiu vor plati impozite cu 20% mai mari daca isi lasa cladirile si terenurile in paragina

Pentru a scapa de cladirile darapanate si terenurile lasate in paragina, Consiliul municipal Giurgiu a aprobat un regulament prin care se stabileste ce cladiri si terenuri intra in aceasta categorie, iar cei care nu isi vor ingriji casele si terenurile, vor plati un impozit mai mare cu 20% pentru acestea, potrivit giurgiuveanul. ro.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )