Libnet.ro
UNICEF

05:01

Premiu pentru noua fabrica Bosch din Jucu

România Liberă România Liberă,
Premiu pentru noua fabrica Bosch din Jucu

Desi inca nu a fost inaugurata, noua fabrica ridicata de concernul german Bosch in parcul Tetarom III din comuna clujeana Jucu a primit primul sau premiu. Ea a fost premiata la Reutlingen Germania) pentru ca a fost construita si pusa in functiune in timp record. Astfel, fabrica Bosch din Cluj a fost recompensata intern de concernul german cu premiul Automotive Electronics Speed Award, pentru viteza ridicarii fabricii, munca in echipa si dedicarea aratata de angajatii Bosch in demararea acestei investitii pornita de la zero, de tip greenfield. Inaugurarea fabricii este programata pentru data de 9 mai. continuă pe România Liberă

Fabrica Bosch din Cluj va fi inaugurata pe 9 mai

Fabrica Bosh din Cluj va fi inaugurata pe 9 mai, care va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvolta si produce unitati electronice de comanda, semiconductori si senzori pentru industria auto si.

Fabrica Bosch din Cluj a luat un premiu international pentru rapiditatea cu care a fost construita, in nici sase luni

Fabrica Bosch din Cluj, care va fi inaugurata pe 9 mai, a fost distinsa de compania-mama cu premiul Automotive Electronics Speed Award pentru viteza ridicarii constructiei in demararea acestei investitii pornite de la zero, de tip greenfield.

Fabrica Bosch de la Cluj va fi pusa in functiune incepand din 9 mai

Fabrica Bosch de la Cluj va fi inaugurata in data de 9 mai, noul punct de lucru al companiei germane primind distinctia Automotive Electronics Speed Award pentru construirea in timp record a fabricii din Romania, potrivit unui comunicat de presa al Grupului, transmis,astazi, redactiei.

Caru' cu vedete: Catalin Maruta, prima reactie dupa zvonul ca el si Andra divorteaza; Andreea Marin se pregateste de un nou copil?; Dovada ca sunt impreuna! Gestul pe care Iri l-a facut pentru noua blonda din viata lui

Ce mare s-a facut fiica mamei record! Se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna si se roaga sa fie sanatoase. O fosta menajera a celui mai iubit cuplu din lume, Angelina Jolie - Brad Pitt, dezvaluie: Fac sex ca iepurii, pe unde apuca.

Aproximativ 45.000 de bilete vandute pana joi pentru returul Dinamo - Steaua din cadrul Cupei Romaniei

Partida retur Dinamo - Steaua din cadrul Cupei Romaniei a starnit mare interes, pana joi fiind vandute aproximativ 45. 000 de bilete, a anuntat directorul sportiv al Dinamo,Cristian Bobar. S-au vandut.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )