Libnet.ro
UNICEF

12:00

Premiul Nobel pentru literatura pe 2018 ar putea sa nu fie acordat nici anul viitor

B1 B1,
Premiul Nobel pentru literatura pe 2018 ar putea sa nu fie acordat nici anul viitor

Premiul Nobel pentru literatura pe 2018 a fost deja amanat, insa este posibil ca distinctia sa nu fie acordata nici in 2019 din cauza unor neintelegeri care exista in cadrul Academiei suedeze, informeaza. continuă pe B1

Premiul Nobel pentru literatura 2018 s-ar putea sa nu fie atribuit nici n 2019

Premiul Nobel pentru literatura 2018, deja amanat pentru un an, s-ar putea sa nu fie acordat nici in 2019 pe fondul unor dezacorduri in interiorul Academiei suedeze, zguduita deja de un scandal de hartuire sexuala, a anuntat vineri Fundatia Nobel, relateaza AFP.

Berlin: Gala de deschidere a Festivalului de Film Sud-Est European/ Premiul Legenda Sud-Est Europeana a anului 2018 va fi acordat (post mortem) regretatului Lucian Pintilie

Joi, 24 mai, va avea loc la Berlin, sub egida Ambasadei Romaniei, Gala de deschidere a Festivalului de Film Sud-Est European www. seeff. de). La aceasta a treia editie a SEEFF, participa filme, regizori si producatori din 15 tari din zona Sud-Est Europeana, editia germana derulandu-se in parteneriat si simetric cu festivalul omolog din Franta. in cadrul galei de deschidere, Premiul Legenda Sud-Est Europeana a anului 2018 va fi acordat post mortem) regretatului maestru Lucian Pintilie.

Guvernul Romaniei, premiul Oscar pentru FILM MUT. Cum incearca responsabilii din Executiv sa ascunda momentele in care Dancila se face de ras (VIDEO)

Viorica Vasilica Dancila i-a pus pe responsabilii din Guvern intr-o situatie cel putin dificila. in conditiile in care nu trece o zi fara sa gafeze, angajatii din Executiv care se ocupa de imagine si.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )