Libnet.ro
UNICEF

15:00

Preotul din Iasi care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor

Antena3 Antena3,
Preotul din Iasi care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor

Preotul Dan Damaschin din Iasi a reusit, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor - unii din alte tari, sa adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagra pentru 120 de copii nevoiasi. continuă pe Antena3

Latura frumoasa a Bisericii. Povestea preotului care a dus 120 de copii la mare, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor

Preotul Dan Damaschin din Iasi a reusit, cu ajutorul enoriasilor si al sponsorilor - unii din alte tari, sa adune fondurile necesare pentru a organiza o excursie la Marea Neagra pentru 120 de copii nevoiasi. Minorii provin din familii foarte sarace si cei mai multi vad pentru prima data in viata marea. Copiii au fost selectati pentru a merge in vacanta in functie de rezultatele la invatatura.

Companiile din Romania care si-au depus bilanturile pe 2016 au pierdut 90.000 de salariati anul trecut

Numarul salariatiilor din companiile care au depus situatiile financiare aferente anului 2016 au ajuns la 3,91 de milioane de persoane la finalul anului trecut, in scadere cu 90. 000 fata de 2015, se arata intr-un studiu al companiei specializate in furnizarea produselor si serviciilor de management al riscului comercial Creditinfo, potrivit News. ro.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, despre audierea la DNA: Car dupa mine un pachet de scheleti, pe care il duc in spate din perioada trecuta

00: Mihai Chirica a declarat, intr-o conferinta de presa, ca nu a fost chemat miercuri la DNA Iasi pentru a fi audiat, dar a recunoscut ca a depus mai multe declaratii scrise la sediul DNA, care vizeaza achizitionarea unor masini Skoda de catre Primarie.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, ar urma sa fie audiat la DNA, intr-un dosar privind achizitia mai multor masini de catre Primarie in 2013. Primaria infirma informatia

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, ar urma sa fie audiat de procurorii anticoruptie din oras, intr-un dosar privind cumpararea de catre autoritatile locale a mai multor masini, in 2013. Reprezentantii Primariei Iasi au infirmat, .

Un politist din Iasi a ajuns sa plateasca daune, desi a vrut sa pedepseasca doi hoti

Un agent de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi a fost condamnat la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare, dupa ce ar fi agresat doi hoti de buzunare, ambii minori, potrivit.

Vila din Busteni care il leaga pe Dragnea de Tel Drum

Ies la iveala noi dezvaluiri despre familia Dragnea. Potrivit hotnews, o vila cu 11 camere, terasa si balcoane cu vedere spre partia din Busteni, este detinuta de o firma care are ca actionari oameni din.

Orasul din Romania care isi produce singur curentul electric din gunoi

Autoritatile locale din orasul Seini, judetul Maramures, au reusit sa asigure curentul electric, pentru iluminatul public din intreaga localitate, construind o instalatie de biogaz, scrie.

Atacatorul inarmat din Turcia, care a omorat un politist si a ranit un avocat, s-a sinucis

Atacatorul inarmat, care a impuscat mortal un politist si a ranit grav un avocat, si-a pus capat zilelor cu arma pe care a folosit-o pentru a face victime, au anuntat autoritatile turce marti.

Un bebelus canadian, probabil prima persoana din lume care nu are trecut genul pe cardul de sanatate

Un copil canadian in varsta de opt luni, care a primit un card de sanatate fara a-i fi precizat sexul, ar putea fi primul caz din lume de acest fel, scrie BBC. Parintele Kori Doty - o persoana transgender non-binara care nu se identifica nici ca barbat, nici ca femeie - isi propune sa permita copilului sa-si descopere propriul sex cand va creste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )