Libnet.ro
UNICEF

21:15

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji

B1 B1,
Preotul Penitenciarului Bacau, arestat pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul sau. Arhiepiscopia. continuă pe B1

Preotul Penitenciarului Bacau, prins cand introducea in unitate patru telefoane pentru detinuti, sub sutana

Preotul Penitenciarului Bacau a fost prins, vineri dimineata, cu patru telefoane mobile, pe care urma sa le dea unor detinuti, acesta fiind dus la audieri in urma unor perchezitii la unitatea de detentie, la locuinta acestuia si la alte adrese, potrivit unor surse judiciare, relateaza Mediafax.

Preotul penitenciarului Bacau, capul unei retele de trafic cu telefoane mobile pentru detinuti

Preotul penitenciarului Bacau este acuzat ca ar fi capul unei retele de trafic cu telefoane mobile pentru detinuti. Parintele a fost prins in timpul unor perchezitii cu patru telefoane ascunse sub sutana si.

Preotul Penitenciarului Bacau, prins cand le aducea telefoane detinutilor. Popa tinea mobilele la ciorap si le dadea puscariasilor la spovedanie

Preotul Penitenciarului Bacau care a fost prins, vineri dimineata, cu patru telefoane mobile, pe care urma sa le dea unor detinuti, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau.

Preotul Penitenciarului Bacau nu mai are voie sa tina slujbe.

Arhiepiscopia Romanului si Bacaului a decis oprirea de la cele sfinte a preotului de la Penitenciarul Bacau, Octavian Balan, dupa ce acesta a fost prins cu patru telefoane mobile asupra lui pe care urma sa le dea unor detinuti si ulterior arestat preventiv, informeaza Mediafax. Conform Regulamentului de procedura al instantelor disciplinare si de judecata ale Bisericii Ortodoxe Romane, preotul Octavian Balan a fost oprit de la cele sfinte pana la finalizarea anchetei instantei civile si .

Preotul penitenciarului Bacau, prins cu patru telefoane mobile asupra sa: Acestea urmeau sa fie predate, contra cost, unor detinuti

Preotul care servea la Penitenciarul Bacau a fost prins, vineri, cu patru telefoane mobile asupra sa, urmand sa le dea detinutilor contra cost. Preotul Octavia Balan a fost dus la audieri, efectuandu-se.

Preotul penitenciarului Bacau, prins cu patru telefoane mobile asupra sa: Acestea urmau sa fie predate, contra cost, unor detinuti

Preotul care servea la Penitenciarul Bacau a fost prins, vineri, cu patru telefoane mobile asupra sa, urmand sa le dea detinutilor contra cost. Preotul Octavia Balan a fost dus la audieri, efectuandu-se.

Preotul care tinea telefoanele la ciorap, pentru a le da puscariasilor, a primit interdictia de a mai sluji

Preotul Penitenciarului Bacau, arestat la sfarsitul saptamanii trecute pentru luare de mita, a primit interdictia de a mai sluji pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul sau. Arhiepiscopia.

Preotul inchisorii din Bacau, acuzat ca le dadea detinutilor telefoane mobile, arestat pentru 29 de zile

Preotul inchisorii din Bacau, acuzat ca le dadea detinutilor telefoane mobile contra cost, la spovedanie, a fost arestat pentru 29 de zile. Potrivit unor surse apropiate anchetei, preotul Octavian Balan ascunde tel.

Un fost asistent social din Capitala, arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, dupa care a vandut-o proxenetilor. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul si un complice al sau.

EXCLUSIV Preotul Penitenciarului Bacau, capul retelei de trafic cu telefoane mobile pentru detinuti. Prins cu patru aparate ascunse sub sutana

Zeci de mascati, politisti si ofiteri anticoruptie au descins in dimineata zilei de vineri, 20 septembrie, la Penitenciarul Bacau, pentru a destructura reteaua pusa la punct de preotul inchisorii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )