Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presa din Israel: Razboiul nu este nca la usa noastra

Hotnews Hotnews,
 Presa din Israel: Razboiul nu este nca la usa noastra

Presa israeliana este unanima: discursul presedintelui Trump si anuntul retragerii Statelor Unite din acordul nuclear iranian reprezinta o victorie retorica pentru prim-ministrul israelian. Dar persista incertitudinea cu privire la succesiunea evenimentelor: pozitia europeana si reactia iraniana sunt necunoscutele ecuatiei, potrivit Rador. continuă pe Hotnews

Paraguay anunta ca si muta ambasada din Israel la Ierusalim

Paraguay isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, dupa anunturi similare facute de Statele Unite si Guatemala, a anuntat miercuri ministerul Afacerilor externe din aceasta tara, citat de AFP.

inca o tara isi muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim

Paraguay isi va transfera ambasada sa in Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, urmand exemplul Statelor Unite si Republicii Guatemala, a facut cunoscut miercuri ministerul de externe de la Asuncion, transmite.

Liviu Dragnea a explicat intr-un document detaliile vizitei din Israel. Ce a discutat liderul PSD despre mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a explicat intr-un document depus la Biroul permanent al Camerei Deputatilor detaliile vizitei oficiale efectuate in Statul Israel in perioada 25-26 ap.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Lichiditatea din piata nu este atat de mare daca a crescut ROBOR

Indicele ROBOR la 3 luni a atins un nou maxim - 2,68% Lichiditatea din piata nu este atat de mare daca a crescut ROBOR, ne-a spus, ieri, Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank si presedinte de onoare al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), in contextul in care indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins un nou maxim al ultimilor ani, respectiv 2,68%.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )