Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa din Romania, in DOLIU! Unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti comentatori sportivi s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
Presa din Romania, in DOLIU! Unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti comentatori sportivi s-a stins din viata (FOTO)

Comentatorul sportiv Gheorghe Soana s-a stins din viata, luni, la varsta de 73 de ani. Acesta suferea de o boala necrutatoare. Gheorghe Soana a general roman in rezerva, iar, dupa iesirea la pensie,. continuă pe B1

Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei: Dan Bursuc este unul dintre cei mai importanti producatori muzicali din Romania

Ambasada Suediei foloseste, de cele mai multe ori, retelele de socializare pentru a promova anumite teme considerate tabu in Romania. Administratorul paginii de Facebook a Ambasadei Suediei, Alexander Peyre.

VIDEO Un munte de prostie. Cum si bat joc autoritatile de unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din lume

Transalpina este drumul situat la cea mai mare altitudine din Romania si unul dintre cele mai spectaculoase din lume. Nu este insa finalizat, pentru ca patronul firmei care l-a construit a fost arestat acum 6 ani.

Moment socant la un concert din Romania. Fanul unei cunoscute trupe a murit

Durere cumplita pentru trupa Celelalte Cuvinte. Unul dintre cei mai mari fani ai acesteia a murit chiar in timp ce formatia sustinea un concert. Teribila veste a fost data pe Facebook de Calin Pop, unul.

Simfonia Apei: Se redeschid fantanile din Piata Unirii! Director general Apa Nova: Acesta este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de dezvoltare urbana din ultimii ani (VIDEO)

Fantanile din Piata Unirii, care au fost reabilitate si modernizate, se vor redeschide in 20 septembrie, informeaza B1 TV. Spectacolul inaugural, intitulat Simfonia Apei, va incepe la ora 20. 00, la scena.

Portofoliul Globalworth, 2,1 miliarde de euro. Cat valoreaza cladirile de birouri din Romania?

Globalworth, unul dintre cei mai mari jucaatori din piata de birouri din Europa Centrala si de Est, a inregistrat, in primele sase luni ale anului 2018, o crestere a portofoliului sau la 920. 000 de metri patrati de suprafata totala inchiriabila GLA).

Dan Bittman, calcat in picioare din cauza PSD

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania, Dan Bittman, a picat in mijlocul unui scandal urias fiindca a prezentat un eveniment al Primariei Sectorului 5. De acolo, a inceput sa primeasca tot.

Doliu in lumea vedetelor! A murit dupa accidentul vascular!

Unul dintre cei mai cunoscuti actori a murit, luni dimineata, in propria casa, la doar cateva zile dupa ce a suferit un accident cerebral vascular. Citeste continuarea.

Tudor Chirila, reactie vehementa privind referendumul CpF si plangerea la DIICOT a Jandarmeriei: E trist ca in Romania absurdul ajunge la putere VIDEO

Tudor Chirila 44 de ani), unul dintre cei mai vocali artisti cand vine vorba de scena politica, si-a exprimat punctul de vedere in legatura cu referendumul pentru familia traditionala, dar si cu plangerea depusa de Jandarmerie la DIICOT privind protestul diasporei din 10 august, denuntand faptul ca ar fi fost o lovitura de stat.

Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii prin care se cere demisia lui Dragnea, spune ca dincolo de persoane autorii iau in calcul interesele Romaniei si ale partidului, precizand ca daca nu vor fi gasite solutii exista riscul ca PSD sa piarda majoritatea parlamentara prin plecarea mai multor social-democrati la alte formatiuni.

BOMBA in lumea tenisului romanesc! Fanii sunt in stare de SOC: Si-a ANUNTAT RETRAGEREA! Din nefericire, este vorba chiar de... (FOTO)

Unul dintre cei mai importanti tenismeni romani si-a anuntat retragerea definitiva din tenisul profesionist. Este vorba despre Adrian Ungur, unul dintre componentii echipei Romaniei de Cupa Davis, prezenti in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )