Libnet.ro
UNICEF

08:15

Presa iberica despre eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Adevărul Adevărul,
Presa iberica despre eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia

Eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia inca din faza grupelor a fost tratata diplomat de presa iberica. Selectionata lui Vicente del Bosque a fost invinsa de Olanda 1-5) si Chile 0-2). continuă pe Adevărul

CM 2014. Presa iberica despre eliminarea Spaniei de la Mondialul din Brazilia

Eliminarea Spaniei de la Campionatul Mondial din Brazilia inca din faza grupelor a fost tratata diplomat de presa iberica. Selectionata lui Vicente del Bosque a fost invinsa de Olanda 1-5) si Chile 0-2).

Adevarul Live despre eliminarea Spaniei de la CM. Corespondentul Amir Kiarash aduce detalii de la fata locului

Jurnalistii Alexandru Stefan, Mihai Molnar ambiiAdevarul), Cezar Uricec Click!) si corespondentul Adevarul din Brazilia, Amir Kiarash discuta, incepand cu ora 15. 00, despre Campionatul Mondial din Brazilia.

Adevarul Live despre eliminarea Spaniei de la CM. Corespondentul Amir Kiarash a adus detalii despre incidentele care au precedat partida Spania-Chile

Jurnalistii Alexandru Stefan, Mihai Molnar ambii Adevarul), Cezar Uricec Click!) si corespondentul Adevarul din Brazilia, Amir Kiarash au discutat despre eliminarea Spaniei de la turneul final, dar si despre incidentele care au precedat partida Spania-Chile, cand suporterii chilieni au devastat centrul de presa al stadionului Maracana.

Campionatul Mondial din Brazilia: cate bilete au cumparat fanii echipelor

Suporterii sunt seva fotbalului profesionist, spunea Michael Platini , fost jucator de fotbal si presedinte al UEFA din 2007. Tribunele nu au fost mereu pline la meciurile jucate la Campionatul Mondial din Brazilia, insa un clasament al.

Xabi Alonso, despre eliminarea Spaniei: Un esec neasteptat

Spania, campioana mondiala si europeana, paraseste Mondialul din Brazilia inca din faza grupelor. Ibericii au fost invinsi de Olanda 1-5) si Chile 0-2), adversarele din grupa B, unde mai evolueaza si Australia.

CM 2014. Xabi Alonso, despre eliminarea Spaniei: Un esec neasteptat

Spania, campioana mondiala si europeana, paraseste Mondialul din Brazilia inca din faza grupelor. Ibericii au fost invinsi de Olanda 1-5) si Chile 0-2), adversarele din grupa B, unde mai evolueaza si Australia.

Reactii dupa eliminarea Spaniei: Final tragic pentru La Roja

Eliminarea campioanei mondiale en titre, Spania, de la Cupa Mondiala din Brazilia a facut inconjurul lumii. Sfarsitul tragic de care a avut parte generatia campionilor din Africa de Sud a starnit reactii adverse si a pus pe jar presa iberica.

Tehnologia goal-line ajuta Franta sa castige un gol la Campionatul Mondial

Pentru ca cei de la FIFA se pare ca nu sunt imuni la tehnologie, in cadrul Campionatului Mondial, goal-line a ajutat la descrifrarea unui gol. Fotbalul a ramas acelasi. Cu toate acestea, noul Campionat Mondial din Brazilia vine cu multe noutati care nu trebuie trecute cu vederea. in primul rand, acesta este cel mai vizionat turneu final din toate timpurile la nivel global. in al doilea rand, permite arbitrilor sa foloseasca tehnologia Goal Line pentru a fi siguri daca un [].

CM 2014. Selectionerul lui Chile, dupa eliminarea Spaniei: O victorie pe care nu o vom uita niciodata

Victoria inregistrata de Chile in fata Spaniei 2-0), prin care ibericii au fost eliminati inca din faza grupelor, a atras laudele selectionerului reprezentativei sud-americane.

Declaratia lui Bercea Mondial din penitenciar. Ce i-a promis nasul Mircea Basescu, acum cateva zile

Bercea Mondial a declarat in urma cu scurt timp din penitenciar ca Mircea Basescu i-a promis acum cateva zile ca-l va elibera pe ginerele sau. Bercea Mondial spune ca are probleme in penitenciarul Colibasi si ca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )