Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa INTERNATIONALA nu are iNCREDERE in noul PREMIER al Romaniei: Este deja A TREIA iNCERCARE A PSD

B1 B1,
Presa INTERNATIONALA nu are iNCREDERE in noul PREMIER al Romaniei: Este deja A TREIA iNCERCARE A PSD

Presa internationala scoate in evidenta ca Viorica Dancila este al treilea premier din ultimul an si specifica faptul ca este prima femeie care ocupa aceasta functie. BBC mentioneaza ca. continuă pe B1

Cum vede presa internationala demisia lui Tudose, al doilea premier al PSD schimbat in numai sapte luni. Consolideaza puterea lui Dragnea

Prim-ministrul Romaniei, Mihai Tudose, a demisionat, luni, dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic devenind al doilea premier inlaturat, in sapte luni, noteaza Reuters, care considera ca Liviu Dragnea isi consolideaza astfel puterea. in schimb, AFP puncteaza faptul ca demisia premierului Romaniei, o tara cu o multe scandaluri de coruptie, vine in ajunul sosirii premierului nipon Shinzo Abe.

Presa internationala, despre desemnarea ca premier a Vioricai Dancila. Reuters: Este al treilea prim-ministru al Romanei din ultimul an. Deutsche Welle: A sustinut cu vehementa modificarea legilor justitiei

Presa internationala scrie, miercuri, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la postul de prim-ministru, mentionand ca Romania va avea pentru prima data o femeie premier si ca Viorica Dancila este al treilea prim-ministru din ultimul an, consemneaza News. ro.

Ce scrie presa straina, despre desemnarea ca premier a Vioricai Dancila

Presa internationala scrie, miercuri, despre anuntul presedintelui Klaus Iohannis cu privire la postul de prim-ministru, mentionand ca Romania va avea pentru prima data o femeie premier si ca.

Ce scrie presa internationala despre demisia lui Mihai Tudose

Subiectul legat de criza politica din Romania si demisia lui Mihai Tudose a ajuns in presa internationala. Premierul Romaniei demisioneaza dupa ce social-democratii si-au retras.

Presa internationala, despre vizita premierului japonez in Romania: Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost moment - VIDEO

Premierul japonez, venit pentru prima data in Romania, a fost nevoit sa isi modifice programul din cauza crizei politice. Sub titlul Este cineva acolo? Shinzo Abe a ales cel mai prost.

Reactii in presa internationala dupa anuntul demisiei premierului Mihai Tudose

Presa internationala a reactionat dupa ce premierul Mihai Tudose a anuntat ca isi va da demisia dupa ce partidul a decis, in urma sedintei CEx, sa ii retraga sprijinul, publicatii precum Bloomberg si The Washington Post facand referire la conflictul.

Presa internationala, despre desemnarea Vioricai Dancila drept premier. Reuters: Al treilea prim-ministru al tarii din ultimul an

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat miercuri ca o desemneaza pe Viorica Dancila pentru functia de premier, la doua zile dupa ce Mihai Tudose si-a dat demisia de la conducerea Guvernului. Subiectul a ajuns.

Merkel are incredere ca social-democratii vor lua o decizie responsabila privind viitorul guvern

Cancelarul german Angela Merkel a declarat astazi ca Germania are nevoie de un guvern stabil si si-a exprimat convingerea ca la apropiatul lor congres social-democratii vor da unda verde formarii unui guvern de coalitie alaturi de conservatori, transmite Reuters.

Cine se afla in spatele Vioricai Dancila, propunerea PSD de premier. Aceasta este persoana de care asculta europarlamentarul - FOTO

Premierul propus al PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, are un consilier chinez. Este vorba despre Weini LI, asistenta la Parlamentul European. Chinezoaica a avut bursa la PE, dar si la mai multe institutii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )