Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros: O sclipitoare victorie tactica a romancei

Antena3 Antena3,
Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros: O sclipitoare victorie tactica a romancei

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o pe Garbine Muguruza Blanco Spania), cu 6-1, 6-4. Pentru jucatoarea romana, aceasta va fi a patra finala a cariera. continuă pe Antena3

CTP, in lacrimi dupa calificarea Simonei Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

CTP, ingrijorat inaintea marelui meci Halep - Muguruza: Ce crede despre sansele Simonei de a ajunge in finala

Cristian Tudor Popescu savureaza Roland Garros 2018, turneu care poate aduce primul trofeu de Grand Slam din cariera Simonei Halep.

Ion Tiriac rupe tacerea la Roland Garros si vorbeste despre problema Simonei Halep: Treaba asta nu o vezi la englezi sau la rusi!

Simona Halep incearca din nou sa castige primul Grand Slam al carierei si se afla deja in optimi la Roland Garros, unde o urmareste si Ion Tiriac.

Ion Tiriac, declaratii TRANSANTE despre problema Simonei Halep: Treaba asta NU O VEZI la englezi sau la rusi!

Simona Halep incearca din nou sa castige primul Grand Slam al carierei si se afla deja in optimi la Roland Garros, noteaza Adevarul. intrebat chiar de catre Boris Becker despre situatia sportivei, Ion.

Simona Halep, omagiata de presa internationala dupa calificarea n finala de la Roland Garros: A aratat o defensiva de maestru; A fost o sclipitoare victorie tactica a romncei

Victoria impresionanta a Simonei Halep in fata spaniolei Garbine Muguruza scor 6-1, 6-4) este laudata de presa internationala, care a remarcat prestatia spectaculoasa a romancei si evolutia sa din punct de vedere mental in ultimii ani. A fost o sclipitoare victorie tactica a romancei. A fost cel mai bun meci din punct de vedere al calitatii pe care l-am vazut in ultimul timp, a comentat corespondentul BBC la Paris.

S-a aflat cine va fi adversara Simonei Halep in finala Roland Garros. Cu cine se va infrunta romanca

Jucatoarea americana de tenis Sloane Stephens 10 WTA) va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de Mare Slem de la Roland Garros, dupa ce a trecut in cea de-a doua semifinala a competitiei, in doua.

Roland Garros: Sloane Stephens, adversara Simonei Halep n finala Grand Slam-ului de la Paris

Aflata pentru a patra oara in fata primului sau trofeu de Grand Slam din cariera, Simona Halep o va infrunta in finala de la Roland Garros pe americanca Sloane Stephens 10 WTA). Campioana in 2017 la US Open, Stephens a invins-o in semifinale pe Madison Keys SUA, 13 WTA), scor 6-4, 6-4.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

Halep are lumea la picioare: Ce a scris presa internationala dupa victoria Simonei in meciul cu Kerber

Simona Halep joaca un tenis incantator la Roland Garros, iar rezultatele obtinute de ea sunt reflectate pe larg in presa de specialitate.

Adversara de temut pentru Simonei Halep in finala de la ROLAND GAROS! Ce sanse are sa castige PRIMUL turneu de GRAND SLAM

In finala turneului de la Roland Garos, Simona Halep se va duela cu invingatoarea partidei dintre Madison Keys si Sloane Stephens. Acestea vor reedita finala de la US Open in semifinalele de la Roland.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )