Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presa internationala, la picioarele Simonei Halep. Reactiile de ultim moment din lume

Playtech Playtech,
Presa internationala, la picioarele Simonei Halep. Reactiile de ultim moment din lume

Presa intenationala a remarcat debutul lui Halep la turneul WTA Gippsland Trophy de la Melbourne. Reactii dupa victoria convingatoare. Defensiva divina a lui Halep a atras atentia presei internationale dupa debutul oficial in noul sezon Simona Halep a revenit cu dreptul intr-un meci oficial, la patru luni distanta de pauza luata in octombrie 2020. Romanca . continuă pe Playtech

Incendiul de la Institutul Matei Bals, in presa internationala: Euronews a amintit de tragedia de la Piatra Neamt, iar Reuters vorbeste despre un sistem sanitar marcat de coruptie, ineficiente si politizare

Cincipersoane aumurit in urma incendiului izbucnit vineri dimineata la Institutul National de Boli Infectioase Matei Bals, iar tragedia a fost relatata si de jurnalistii din presa internationala,.

Gippsland Trophy: Anastasia Potapova, adversara Simonei Halep din turul secund Cand va avea loc partida

Simona Halep 2 WTA), cap de serie numarul 1, va juca direct in turul al doilea la turneul Gippsland Trophy de la Melbourne, urmand sa o intalneasca pe rusoaica Anastasia Potapova 101 WTA).

Mediastandard.ro: Ce a scris presa internationala despre incendiul de la Matei Bals

Presa a consemnat, din nou, o tragedie in sistemul sanitar din Romania. Decesul a sapte persoane in urma incendiului de la Matei Bals a starnit revolta si a fost prilej pentru reiterarea lacunelor pe care le avem la capitolul sanatate. insa nu numai mass-media din Romania a urmarit subiectul. Presa din intreaga lume a scris cu privire la cele intamplate la Institutul Matei Bals din Bucuresti, subliniind repetitivitatea tragediilor: de la Colectiv la Spitalul de la Piatra Neamt, apoi la cel de saptamana trecuta.

Ce scrie presa internationala despre incendiul de la Matei Bals

Incendiul devastator de la Institutul Matei Bals din Bucuresti, soldat cu cinci morti, a ajuns subiect pentru principalele agentii de presa internationale. Acestea au transmis ca este vorba despre al doilea incendiu de acest fel care a avut loc intr-un stat membru al Uniunii Europene.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )