Libnet.ro
UNICEF

16:45

Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Adevărul Adevărul,
Presa internationala scrie despre protestele din Romania

Presa internationala scrie despre manifestatiile impotriva Guvernului si a modificarii legilor justitiei care au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din capitala si in mai multe orase. continuă pe Adevărul

Presa internationala: Mii de romani au protestat in strada impotriva modificarii legilor justitiei

Presa internationala scrie despre manifestatiile impotriva Guvernului si a modificarii legilor justitiei care au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din capitala si in mai multe orase. Mii de romani protesteaza la Bucuresti fata de modificarile propuse ale legilor justitiei, scrie Reuters, adaugand ca si in alte orase din Romania au avut loc proteste.

Reactia lui Calin Popescu Tariceanu, la protestele din aceasta seara

Protestele din strada reprezentau, la inceput, societatea civila, dar au devenit in mod vadit foarte politice, a afirmat, duminica, presedintele Senatului, Calin Popescu.

GRECO anunta evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia

ACTUALIZARE 14:44 Orban, despre solicitarea GRECO: Nu poti sa te faci ca nu vezi ca exista o ingrijorare privitoare la incalcarea independentei Justitiei Solicitarea venita din partea Grupului de state impotriva coruptiei GRECO) este doar ultimul dintr-o serie de mesaje transmise majoritatii guvernamentale de la Bucuresti in legatura cu modificarile aduse legilor justitiei, a declarat, astazi, presedintele PNL Ludovic Orban. ----- GRECO, organismul anticoruptie al Consiliului Europei, anunta ca va efectua evaluari urgente ale noii legislatii privind sistemul judiciar din Romania si Polonia, potrivit unui comunicat trimis Redactiei.

2017, un an dificil pentru pacienti. Crizele care au afectat sistemul de sanatate din Romania

Despre problemele din spitale se vorbeste de multa vreme, insa anul acesta, poate mai mult ca oricand, presiunile au fost mai mari. Problemele din industria farmaceutica s-au reflecat in unitatile medicale, lasand pacientii romani fara tratamente si.

Din Romania recunosc pe Dumnezeu si pe Regele Mihai. Puric: Sa-i recunosc pe astia care au vandut tara sistematic? (VIDEO)

Eu nu recunosc institutia prezidentiala. Din Romania recunosc pe bunul Dumnezeu si pe Majestatea Sa, Regele Mihai. Astfel isi marturisea credinta fata de monarhie actorul Dan Puric.

Federatia Romana de Tenis: Simona Halep, desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017

Simona Halep 1 WTA) a primit, sambata seara, in cadrul galei anuale organizate de Federatia Romana de Tenis, premiul pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania in 2017. Au mai fost premiati, printre altii, Horia Tecau, Marius Copil sau Mihaela Buzarnescu.

Haltere: Nicu Vlad - Loredana Toma ar trebui sa fie sportivul anului din Romania

Nicu Vlad, presedintele FR de Haltere, a opinat ca Loredana Toma, castigatoare a 3 medalii de aur la CM 2017 de haltere de la Anaheim SUA), ar merita sa fie sportivul anului 2017 din Romania, potrivit Agerpres.

Eugen Tomac, despre protestele de duminica: A fost o actiune organziata pentru a-i face revenirea in viata politica a indecisului Dacian Ciolos, iar PMP nu a fost acolo pentru ca nu a fost invitat

Liderul PMP, Eugen Tomac, acuza liderii PNL si USR ca au confiscat protestele si sustine mitingul de duminica seara a fost o actiune organziata pentru a-i face revenirea in viata politica a indecisului Dacian Ciolos, iar PMP nu a fost acolo pentru ca nu a fost invitat. Tomac mai spune ca reprezentantii PMP au fost in strada si ca partidul va lupta impotriva PSD si apucaturilor sale ce tin de dorinta de a subordona justitia.

VIDEO Cum sa ajuti un om deznadajduit sa prinda autobuzul cu motocicleta. Gestul superb al unui brasovean a ajuns subiect in presa internationala

Gestul unui motociclist brasovean, care a ajutat un barbat sa prinda autobuzul, a ajuns subiect in presa internationationala. Filmul, cu titlul Bunul Samatitean, a impresionat mii de internauti.

Mircea Badea, despre protestatarii din Piata Victoriei: Ei nu vor schimbarea in Romania

Mircea Badea a afirmat ca protestatarii din Piata Victoriei sunt cei care nu isi doresc o schimbare in Romania. Oamenii aceia care topaiau in Piata Victoriei strigau ceva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )