Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul

România Liberă România Liberă,
Presa: Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei Fenerbahce Istanbul

Antrenorul roman Mircea Lucescu ar putea deveni noul antrenor al echipei turce Fenerbahce Istanbul. Astfel, la finalul sezonului, el va renunta la postul de antrenor al echipei Sahtior Donetk. continuă pe România Liberă

Mircea Lucescu bifeaza a treia semifinala europeana a carierei. A fost un joc distractiv cu Braga

Antrenorul echipei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a declarat dupa calificarea in semifinalele Ligii Europa, ca Sporting Braga nu a avut nicio sansa la meciul retur si a precizat ca a fost un joc distractiv.

Mircea Lucescu spune Nu Nationalei

Mircea Lucescu a raspuns negativ dorintei lui Razvan Burleanu de a-l aduce selectioner dupa EURO 2016. Tehnicianul lui Sahtior vrea sa antreneze in continuare echipa de club, scrie.

Mircea Lucescu cauta revansa cu Sevilla dupa o eliminare dureroasa suferita in urma cu 9 ani

Sahtior Donetk o va intalni pe Sevilla in semifinalele Ligii Europa, iar Mircea Lucescu isi aminteste de un episod petrecut in urma cu noua ani.

Semifinalele Europa League: Sahtiorul lui Mircea Lucescu intalneste Sevilla, iar Liverpool va juca cu Villarreal

Tragerea la sorti pentru semifinalele Europa League a avut loc, vineri, la Nyon. Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, o va intalni in dubla mansa pe Sevilla, iar Villarreal va juca.

Adio nationala pentru Mircea Lucescu

Mircea Lucescu pe banca nationalei Romaniei va ramane pentru multi dintre aspirantii acestei idei doar un vis frumos.

Mircea Lucescu, in fata celui mai important pas din cariera. Un club urias il doreste

Mircea Lucescu se afla in ultimele luni de contract cu Sahtior Donetk, iar sansele sa continue in Ucraina sunt minime, motiv pentru care antrenorul roman este tentat cu oferte tot mai impresionante, potrivit.

Liga Europa, Sferturi: Mircea Lucescu in semifinale, Liverpool revine spectaculos cu Borussia si lovituri de departajare la Sevilla cu Bilbao

Am transmis in aceasta pagina joi seara mansa secunda a sferturilor de finala in Liga Europa cu amanunte in timp real de la toate cele patru meciuri programate de la ora 22:05. Sahtior Donetk, echipa lui Mircea Lucescu, a facut scor cu Braga, Liverpool a revenit fabulos de la 0-2 si 1-3 obtinand calificarea, iar Sevilla a eliminat pe Bilbao dupa loviturile de departajare. Villarreal a completat careul de asi cu o victorie pe terenul celor de la Sparta Praga.

Mircea Lucescu se teme inaintea returului cu Braga: Orice e posibil

In pofida victoriei din meciul tur, scor 2-1, Mircea Lucescu este constient de dificultatea mansei retur de joi seara 22:05, live text pe onlinesport. ro).

Mircea Lucescu, intre variantele propuse pentru a-l inlocui pe antrenorul Laurent Blanc la PSG

Eliminarea din Champions League in fata lui Manchester City i-a semnat condamnarea tehnicianului Laurent Blanc, crede presa franceza. Chiar daca PSG a depasit recordul celor cinci mari campionate europene cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )