Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica

Hotnews Hotnews,
 Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica

Publicatiile spaniole au transmis, dupa atacurile din Barcelona si Cambrils, mesaje de solidaritate si de sfidare a terorii pe care vor sa o raspandeasca jihadistii. continuă pe Hotnews

Politia spaniola: Atacurile din Catalonia erau pregatite de ceva vreme. Explozia din Alcanar i-a oprit sa desfasoare un atentat de mai mare amploare

Cele doua atacuri teroriste din Catalonia au fost planuite de ceva vreme de persoane care operau din orasul Alcanar, potrivit politiei spaniole, citata de Reuters.

LIVETEXT Teroare in Spania, atacuri teroriste in Barcelona si Cambrils. Celula terorista ar fi avut 8 persoane si ar fi planuit si un atac cu butelii /Autoritatile il cauta pe soferul dubei din Barcelona / Cinci teroristi cu centuri cu explozibili false,

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat joi cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul dintre o serie de atacuri planuite. In carnagiul revendicat de Statul Islamic au fost ranite peste 100 de persoane, inclusiv doi romani. Pe de alta parte, cinci teroristi cu centuri cu explozibili - ce s-au dovedit ulterior false -au fost impuscati mortal de politie in orasul Cambrils, aflat la sud de Barcelona. Sase civili si un politist au fost raniti in Cambrils cand atacatorii i-au lovit cu masina. 43Victimele atacului de pe Las Ramblas sunt din 24 de tari. O fetita de trei ani a murit. 26 dintre raniti sunt francezi11. 11Cum a ajuns Catalonia sa fie fieful jihadistilor din Spania10. 54 Autoritatile care investigheaza atacurile din Barcelona si Cambrils cred ca ar fi putut fi implicata o celula cu opt persoane ce planuia si un atac cu butelii de gaz10. 48Centurile explozive ale atacatorilor din Cambrils erau false, a anuntat seful regiunii Catalonia, Carlos Puigdemont10:22MAE: A fost identificat un alt roman ranit in Barcelona10. 19Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica 10. 10Barcelona, un oras fantoma 09. 49O alta persoana a fost retinuta in orasul Ripoll, circa 96 km nord de Barcelona, unde fusese arestat si Driss Oukabir09. 45Misterul incidentului de pe Avinguda Diagonal: Un barbat a fost gasit injunghiat pe locul din dreapta al unei masini ce sparsese un baraj rutier din Barcelona.

LIVETEXT Atacuri teroriste in Spania Celula terorista ar fi avut 8 persoane si ar fi planuit si un atac cu butelii /Autoritatile il cauta pe soferul dubei din Barcelona / Cinci teroristi cu centuri cu explozibili false, ucisi de politie in Cambrils / Tre

Spania desfasoara o operatie antiterorista de cautare vineri dupa ce un jihadist a intrat joi cu o duba in pietoni in Barcelona, ucigand 13 persoane inainte sa reuseasca sa fuga, in ceea ce politia suspecteaza ca a fost doar unul dintre o serie de atacuri planuite. In carnagiul revendicat de Statul Islamic au fost ranite peste 100 de persoane, inclusiv doi romani. Pe de alta parte, cinci teroristi cu centuri cu explozibili - ce s-au dovedit ulterior false -au fost impuscati mortal de politie in orasul Cambrils, aflat la sud de Barcelona. Sase civili si un politist au fost raniti in Cambrils cand atacatorii i-au lovit cu masina. 54 Autoritatile care investigheaza atacurile din Barcelona si Cambrils cred ca ar fi putut fi implicata o celula cu opt persoane ce planuia si un atac cu butelii de gaz10. 48Centurile explozive ale atacatorilor din Cambrils erau false, a anuntat seful regiunii Catalonia, Carlos Puigdemont10:22MAE: A fost identificat un alt roman ranit in Barcelona10. 19Presa spaniola sfideaza terorismul dupa atacurile din Catalonia: Fara frica 09. 49O alta persoana a fost retinuta in orasul Ripoll, circa 96 km nord de Barcelona, unde fusese arestat si Driss Oukabir09. 45Misterul incidentului de pe Avinguda Diagonal: Un barbat a fost gasit injunghiat pe locul din dreapta al unei masini ce sparsese un baraj rutier din Barcelona08. 58Trump sugereaza ca teroristii ar trebui executati cu gloante inmuiate in sange de porc: Studiati ce a facut generalul Pershing.

Presa spaniola: Luare de ostatici la Barcelona, intr-un restaurant si intr-o biserica din zona La Rambla (VIDEO)

Presa spaniola scrie ca 80 de oameni s-ar fi baricadat intr-o biserica si ca acolo ar fi luati ostatici de catre cel de-al doilea atacator. Informatia nu este insa confirmata de.

Reactia incredibila a lui Trump, dupa atacul din Barcelona

Donald Trump a avut o reactie controversata si dupa atentatul din Barcelona. Presedintele american a insinuat ca jihadistii ar trebui impuscati cu gloante inmuiate in sange de porc.

CFR: Circulatia mai multor trenuri este afectata, dupa tragedia din halta Branesti

Purtatorul de cuvant al CFR, Alina Predescu, a anuntat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca circulatia trenurilor spre si dinspre litoraleste afectata, dupa tragedia din halta.

Presa spaniola: Unul dintre autorii atentatului terorist din Barcelona ar fi fost ucis intr-un schimb de focuri(FOTO)

20Barbatul care a fost ucis ar fi cel care a scapat de un control al politiei de pe strada Diagonal, din apropiere de La Rambla. El fugea de oamenii legii intr-un automobil Ford Focus alb si a.

Mesajul lui Eugen Tomac, dupa atentatul din Barcelona. Orice personaj suspect sau partizan al gruparilor teroriste ar trebui expulzat

Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, a scris vineri, pe Facebook, referitor la atentatul de la Barcelona, ca aceste minti bolnave vin in Europa si seamana teroare. Terorismul.

Politia franceza cauta in toata tara o autoutilitara Kangoo inchiriata joi in Spania de suspecti in atentatele din Catalonia

Politia franceza cauta o autoutilitara marca Kangoo inchiriata de suspecti in atentatul de la Barcelona care ar fi trecut frontiera in Franta, a declarat vineri seara un oficial din cadrul fortelor franceze de securitate.

Astazi nu putem sa vorbim despre sport. Ziarul de casa al Realului, gest superb dupa atentatul din Barcelona. Ce titreaza presa de pe intreg mapamondul (FOTO)

Intregul mapamondul a fost, din nou, terifiat de atentatul terorist care a avut loc joi in Barcelona. Statul Islamic a revendicat atacul in care 13 persoane si-au pierdut viata, iar peste 100 au fo.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )