Libnet.ro
UNICEF

17:30

Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

România Liberă România Liberă,
Presa straina lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa

Mai multe publicatii internationale, printre care New York Times, Business Insider si Daily Mail, lauda Romania pentru cel mai mare centru cu ape termale din Europa. continuă pe România Liberă

Cel mai mare traficant de arme din Romania, eliberat in secret din arest

Shimon Naor, cel mai mare traficant de arme pe care l-a avut Romania, a fost eliberat in secret din inchisoare la sfarsitul anului trecut. Israelianul a plecat din tara si a petrecut sarbatorile de iarna impreuna.

Alerta chimica in cel mai mare port din Brazilia, in urma unui incendiu puternic

O alerta chimica a fost declansata in cel mai mare port din Brazilia dupa un incendiu de amploare care a afectat mai multe containere, circa 50 de persoane fiind spitalizate, informeaza site-ul postului.

Anuntat de Fixstars, cel mai mare SSD din lume costa cat o masina

In urma cu sase sau opt ani, SSD-urile erau absurd de scumpe si veneau cu un amalgam de minusuri pe care trebuia sa le aveti in vedere. Dintre acelea, Fixstars se pare ca a remediat problema capacitatii disponibile pe un astfel de mediu de stocare. in continuare SSD-urile nu reprezinta cel mai ieftin mod in [].

Ce spune presa internationala despre cel mai mare SPA din Europa, Therme Bucuresti

Associated Press, New York Times, Business Insider si Daily Mail au publicat articole despre cel mai mare complex SPA din Europa, Therme Bucuresti, care s-a deschis recent in nordul Capitalei.

Untold Festival, din Romania, a castigat premiul pentru cel mai bun mare festival din Europa

Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical din 2015 din Romania, dupa numarul de spectatori, a castigat miercuri noapte premiul Best Major Festival, la Gala European Festivals Awards care a avut loc in Olanda.

Un primar din Alba cere sa fie exclus din PNL: Sunt cel mai mare basist din Romania

Primarul comunei Metes, Traian Ursales, membru al Partidului National Liberal, vrea sa fie exclus din partid pe motiv ca este cel mai mare basist din Romania. Traian Ursales a anuntat ca va candida din nou la Primaria Metes din partea Partidului Miscarea Populara.

Valentina Pelinel, dezvaluri despre sarcina. Care este cel mai mare regret al blondei

Valentina Pelinel a anuntat in urma cu doar cateva zile ca este insarcinata. Fostul model si-a dorit mult un copil, iar acum ca poarta in pantece un baietel, a declarat ca regreta ca nu a facut acest.

Palatul Culturii din Tauti. Caminul cultural cu o capacitate mai mare decat numarul locuitorilor satului

In satul Tauti din comuna Metes se construieste cel mai mare camin cultural din Alba si probabil unul dintre cele mai mari din Romania. Cladirea ar fi trecut neobservata daca primarul nu ar fi recunoscut ca este o greseala si daca capacitatea nu ar fi depasit cu mult populatia satului. Poate fi denumit un veritabil Palat al Culturii Satesti avand in vedere dimensiunile foarte mari, total neadaptate nevoilor locale.

50 Shades of Grey, cel mai prost film din 2015?

50 Shades of Grey este cel mai post film din 2015, se pare, dupa ce a primit sase nominalizari la premiile Zmeura de Aur. La fel de multe ca si Jupiter Ascending. Iata ce alte filme slabe au sanse sa castige nedoritele trofee.

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )