Libnet.ro
UNICEF

09:30

Presat de PSD sa dea ordonanta pe Codurile penale, Tudorel Toader si-a luat concediu: Cate zile va lipsi de la Ministerul Justitiei dupa ce a scapat de motiune

B1 B1,
Presat de PSD sa dea ordonanta pe Codurile penale, Tudorel Toader si-a luat concediu: Cate zile va lipsi de la Ministerul Justitiei dupa ce a scapat de motiune

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu in urmatoarele trei zile, conform agendei publicate pe site-ul Ministerului. Astfel, Toader nu ve merge la serviciu joi, vineri si luni, asta dupa ce. continuă pe B1

Presat de PSD sa dea ordonanta pe Codurile penale, Tudorel Toader si-a luat concediu: Cate zile va lipsi de la Ministerul Justitiei dupa ce a scapat de motiune(VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a luat concediu in urmatoarele trei zile, conform agendei publicate pe site-ul Ministerului. Astfel, Toader nu ve merge la serviciu joi, vineri si luni, asta dupa ce.

Tudorel Toader ramane ministru. Majoritatea PSD-ALDE a respins motiunea Opozitiei

Camera Deputatilor au votat, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

Noi amenintari PSD pentru Tudorel Toader: Nemultumirea nu mi-a trecut

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat dupa votul motiunii simple impotriva ministrului Justitiei ca inca nu i-a trecut supararea pe Tudorel Toader si ca este in continuare nemultumit de activitatea lui.

Emotii pentru Tudorel Toader. Deputatii voteaza motiunea Opozitiei impotriva ministrului Justitiei. Mi-am indeplinit atributiile. il salveaza PSD?

Camera Deputatilor voteaza, miercuri, motiunea simpla a Opozitiei impotriva ministrului Justitiei Tudorel Toader. Motiunea a fost dezbatuta pe 5 martie, in aceeasi zi in care Guvernul a adoptat proiectul pentru modificarea OUG 7 pe legile justitiei, in ciuda avizului negativ al CSM. PSD a amanat de doua ori votul motiunii, incercand sa-l forteze pe Toader sa vina cu trei ordonante de urgenta. Ministrul n-a cedat, deocamdata.

Ministrul Tudorel Toader este in concediu pana marti / Astazi erau programate interviurile pentru Parchetul European, amanate in ultimul moment

Ministrul Tudorel Toader este in concediu incepand de astazi si pana marti, a anuntat Ministerul Justitiei. Astazi erau programate interviurile candidatilor din partea Romaniei pentru Parchetul European, amanate insa cu o zi in urma, pentru o data ulterioara. De asemenea, desi a scapat de motiunea impotriva sa, Tudorel Toader ar fi vizat de remaniere, in conditiile in care social-democratii sunt tot mai nemultumiti ca acesta nu a promovat ordonantele de urgenta cerute de PSD.

Ministrul Tudorel Toader este in concediu pana marti / Maine erau programate interviurile pentru Parchetul European, amanate in ultimul moment

Ministrul Tudorel Toader este in concediu incepand de astazi si pana marti, a anuntat Ministerul Justitiei. Maine erau programate interviurile candidatilor din partea Romaniei pentru Parchetul European, amanate insa cu o zi in urma, pentru o data ulterioara. De asemenea, desi a scapat de motiunea impotriva sa, Tudorel Toader ar fi vizat de remaniere, in conditiile in care social-democratii sunt tot mai nemultumiti ca acesta nu a promovat ordonantele de urgenta cerute de PSD.

CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS MOTIUNEA IMPOTRIVA LUI TUDOREL TOADER: Iordache - Nu mi-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei

Plenul Camerei Deputatilor a respins, astazi, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 de voturi impotriva si doua abtineri. Deputatul PSD Florin Iordache a declarat ca nu i-a trecut nemultumirea fata de activitatea ministrului Justitiei, dar nu era de acord cu criticile din motiune.

Tudorel Toader, care s-ar afla pe lista ministrilor remaniabili, a plecat in concediu

Dupa ce miercuri au aparut informatii potrivit carora PSD ia in considerare o remaniere guvernamentala care l-ar viza si pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei si-a anulat toate evenimentele de pe agenda oficiala si a anuntat ca intra in concediu pana.

Interviurile pentru postul de procuror european, anuntate pentru joi, reprogramate de Tudorel Toader la o data ulterioara / Serban Nicolae spunea ca aderarea Romaniei la Parchetul european este neconstitutionala

Interviurile programate joi pentru selectia candidatilor la functia de procuror european au fost reprogramate la o data ulterioara, a anuntat Ministerul Justitiei. Anuntul are loc in contextul in care senatorul PSD Serban Nicolae declara ca aderarea Romaniei la Parchetul european nu are acoperire constitutionala si ne-am cam grabit. La momentul adoptarii Ordonantei de Urgenta in baza careia Ministerul Justitiei a declansat procedura de selectie a candidatilor romani pentru functia de procuror european, Tudorel Toader sustinea ca OUG se justifica prin termenul scurt - 31 martie - pana la care Romania trebuie sa trimita propunerile la Bruxelles.

TUDOREL TOADER: La Focsani va fi construit un Palat de Justitie

Actualizare - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, construirea unui Palat al Justitiei la Focsani, in prezent Judecatoria Focsani si Tribunalul Vrancea desfasurandu-si activitatea in conditii improprii. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Focsani, ca ministerul deruleaza un program de constructie a 15 arhive care vor functiona pe langa fiecare curte de apel din tara.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2826 seconds )