Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen prezinta scuze Italiei

Adevărul Adevărul,
Presedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen prezinta scuze Italiei

Presedinta Comisiei Europene CE) Ursula von der Leyen si-a exprimat regretul fata de intarzierea reactiei Uniunii Europene UE) impotriva pandemiei noului coronavirus in Italia, intr-un editorial publicat in presa italiana joi, in care scrie va prezint scuzele mele, suntem impreuna) cu voi, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

URSULA VON DER LEYEN, CATRE LIDERII STATELOR UE: Masurile de urgenta nu trebuie sa dureze la nesfarsit

Garantarea libertatii de exprimare si securitatea juridica sunt esentiale in aceste vremuri incerte si nu a fost nicicand mai important ca jurnalistii sa fie in masura sa isi desfasoare activitatea in mod liber si cu exactitate, astfel incat sa combata dezinformarea si sa le asigure cetatenilor accesul la informatii vitale, spune presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, conform unui comunicat de presa preluat si de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

AGENTIILE DE PRESA: Ursula von der Leyen se declara ingrijorata de masurile de urgenta din Ungaria

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si-a exprimat joi ingrijorarea in legatura cu situatia din Ungaria, dupa adoptarea de masuri speciale pentru a face fata crizei coronavirusului, relateaza AFP si Reuters.

Ursula von der Leyen isi cere scuze Italiei in numele UE pentru interventia intarziata

Ursula von der Leyen, sefa Comisiei UE si-a exprimat regretul fata de intarzierea reactiei Uniunii E.

Sefa Comisiei Europene: Garantarea libertatii de exprimare, esentiala in aceste vremuri incerte Nu a fost nicicand mai important ca jurnalistii sa fie in masura sa isi desfasoare liber activitatea

Garantarea libertatii de exprimare si securitatea juridica sunt esentiale in aceste vremuri incerte si nu a fost nicicand mai important ca jurnalistii sa fie in masura sa isi desfasoare activitatea in mod liber si cu exactitate, astfel incat sa combata dezinformarea si sa le asigure cetatenilor accesul la informatii vitale, spune presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

AGENTIILE DE PRESA: UE prezinta scuze Italiei pentru ezitarile de la inceputul crizei

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a recunoscut intr-o scrisoare deschisa catre italieni si publicata joi de cotidianul La Repubblica, ca blocul european a gresit pentru ca nu a sprijinit Italia inca din primele zile ale crizei coronavirusului, dar a subliniat ca acum acest lucru s-a schimbat, transmit dpa si AFP.

Pandmia Covid-19. in fata cererilor disperate ale firmelor din mai multe state membre, Comisia Europeana propune ca si muncitorii sezonieri sa poata circula liber

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a cerut ca muncitorii sezonieri din agricultura sa primeasca, in Uniunea Europeana, permise speciale de calatorie, fiind o forta de munca de o importanta vitala, la fel ca doctorii si asistentii medicali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )