Libnet.ro
UNICEF

05:00

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, saluta ideea adoptarii unui pasaport pentru vaccinul COVID-19

B1 B1,
Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, saluta ideea adoptarii unui pasaport pentru vaccinul COVID-19

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a precizat ca un certificat de vaccinare ar trebui recunoscut reciproc in toate tarile Uniunii Europene, in contextul in care guvernul elen a facut apel pentru. continuă pe B1

URSULA VON DEN LEYEN: Pfizer da asigurari UE ca vaccinul va fi livrat asa cum a fost prevazut

In pofida unei incetiniri a productiei de doze de vaccin anti-Covid de catre Pfizer-BioNTech preconizata la sfarsitul lunii ianuarie si inceputul lunii februarie, Pfizer a dat asigurari ca dozele asteptate de UE in primul trimestru al anului vor fi livrate asa cum a fost prevazut, a declarat presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, relateaza AFP.

Sefa Comisiei Europene sustine Grecia, care vrea un certificat de vaccinare european: Este obligatoriu sa poti dovedi ca te-ai vaccinat!

Schimbare de atitudine la Bruxelles: sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, sustine initiativa Greciei, care vrea introducerea certificatului de vaccinare recunoscut in toate statele europene.

Ursula von der Leyen este de acord cu ideea unui certificat de vaccinare european

Comisia Europeana este favorabila ideii unui certificat de vaccinare impotriva noului coronavirus care sa fie reciproc recunoscut, a anuntat presedinta sa, Ursula von der Leyen, intr-un interviu acordat mai multor media portugheze inainte de vizita sa la Lisabona, de vineri, relateaza AFP.

Von der Leyen se pronunta pentru un certificat de vaccinare unic la nivelul UE: cerinta medicala Presedintele Iohannis declarase ca este impotriva ideii

Presedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen a salutat joi initiativa guvernului grec de a permite persoanelor vaccinate sa circule liber si a facut apel la recunoasterea unui certificat de vaccinare unic la nivelul Uniunii Europene, relateaza Euractiv.

Sefa Comisiei Europene accepta ideea unui certificat international de vaccinare anti - Covid

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat ca accepta ideea unui certificat inte.

Dupa ce Pfizer a zis ca livrarile de vaccin catre UE au fost amanate pentru 3-4 saptamani, compania da asigurari ca dozele promise in primul trimestru vor fi livrate potrivit calendarului - UPDATE

Laboratorul american Pfizer a avertizat vineri ca urmeaza o reducere incepand de saptamana viitoare a livrarilor de vaccin anti-Covid catre Norvegia si Europa, determinata de imbunatatirea capacitatilor de productie, au anuntat autoritatile norvegiene, citate de AFP. Livrarile de vaccin Pfizer catre UE au fost amanate pentru 3-4 saptamani, a anuntat ulterior, guvernul german, care detine presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene. Pe de alta parte, Pfizer a dat asigurari UE ca dozele promise in primul trimestru vor fi livrate asa cum era prevazut, a spus presedinte Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Maria Grapini sugereaza Comisiei Europene sa ancheteze OMS, pentru efectele proastei gestionari a pandemiei

Europarlamentarul umanist Maria Grapini a adresat mai multe intrebari scrise Comisiei Europene privind informarile si recomandarile facute de Organizatia Mondiala a Sanatatii, in contextul pandemiei.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )