Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, merge la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, merge la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata. continuă pe România Liberă

Presedintele abia ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, se duce la Moscova in vizita privata. Ce urari a primit la plecare

Presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat duminica, pe pagina lui de Facebook, ca pleaca la Moscova intr-o vizita privata.

Vitalie Calugareanu: Presedintele ales al Moldovei, Igor Dodon, a reusit sa se certe cu Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia. Mesajele confuze transmise de pro-rus despre Acordul de Asociere cu UE |ANALIZA DW

Presedintele ales al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, a reusit deja sa se certe cu ambii vecini, Romania si Ucraina, dar elogiaza Rusia, noteaza Deutsche Welle, intr-o analiza.

Igor Dodon a plecat la Moscova

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat duminica, 27 noiembrie, intr-o vizita neoficiala la Moscova.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, suntem frati, insa, fiecare la casa lui

Presedintele-ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat ca isi doreste sa continue politica de cooperare cu Uniunea Europeana prin pastrarea Acordului de Asociere cu blocul comunitar.

Igor Dodon: Nu am fost niciodata anti-roman, ci anti-unionist! Avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui!

Eu nu am fost niciodata anti-roman, suntem vecini, avem radacini istorice comune, suntem frati, insa fiecare la casa lui, a declarat presedintele ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, potrivit.

Ministrul moldovean al Apararii: Dodon este condus de Moscova. Daca nu va reprezenta interesele moldovenilor, risca sa fie demis de Parlament

Dupa ce noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a avertizat pe ministrul Apararii, Anatol Salaru, ca nu va mai ocupa mult timp aceasta functie, Salaru ii raspune cu aceeasi moneda.

Igor Dodon: Vom face tot posibilul ca procurorul general numit de presedinte sa fie primul pas pentru eliberarea tarii din captivitate VIDEO

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat votul Parlamentului din 25 noiembrie cu privire la modificarea Constitutiei, ca viitorul procuror general sa fie numit in functie de seful statului.

Dodon trage concluziile votului din diaspora: Daca tuturor cetatenilor cu drept de vot le-ar fi fost asigurat acest drept, rezultatul ar fi de 70% la 30% in defavoarea Maiei Sandu

Dupa ce mai multe voci din diaspora, dar si si ex-candidata la functia de presedinte al tarii, Maia Sandu, au afirmat ca alegerile au fost fraudate pe motiv ca nu s-au deschis suficiente sectii de votare si nu au ajuns buletine de vot, noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, sustine ca daca acest drept se asigura el ar fi castigat si mai categoric.

Dodon, despre sfaturile primite de la Basescu: Nu am nevoie de experienta lui de unionist neimplinit!

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a comentat sambata, 26 noiembrie, sfaturile primite de la Traian Basescu, care ii sugera sa nu mai piarda timpul si sa o ia spre Vest in ceea ce priveste dezvoltarea tarii.

Dodon refuza sa guverneze alaturi de Plahotniuc: Sunt categoric impotriva. Ghimpu si Filat au ajuns cadavre politice

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a afirmat intr-un interviu pentru portalul de stiri noi. md ca exlude orice colaborare cu prim-vicepresedintele PDM, Vlad Plahotniuc, iar PSRM nu va participa sub nicio forma la guvernare cu democratii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )