Libnet.ro
UNICEF

05:15

Presedintele american Donald Trump, acuzat de sacrilegiu

Antena3 Antena3,
Presedintele american Donald Trump, acuzat de sacrilegiu

Donald Trump este acuzat de democrati de sacrilegiu dupa ce mai multe morminte si artefacte ale bastinasilor amerindieni au fost distruse pentru constructia zidului de la granita cu Mexicul. continuă pe Antena3

Donald Trump prezice disparitia epidemiei noului coronavirus chinez in aprilie

Presedintele american Donald Trump preconizeaza ca epidemia noului coronavirus ar urma sa dispara in aprilie, din cauza caldurii, si a salutat din nou reactia conducatorilor chinezi, relateaza AFP.

Donald Trump crede ca pandemia provocata de Coronavirus va fi starpita de vremea calda

Presedintele american Donald Trump a pronosticat luni ca epidemia cu coronavirus va disparea probabi.

Donald Trump crede ca epidemia de coronavirus va disparea in luna aprilie: Caldura ucide acest gen de virusi

Presedintele american Donald Trump sustine ca epidemia de coronavirus se va incheia in luna apilie, atunci temperaturile vor incepe sa creasca, informeaza AFP. Pana in aprilie, sau in cursul lunii.

Donald Trump: Epidemia de coronavirus va disparea in aprilie datorita caldurii

Presedintele american Donald Trump crede ca epidemia de coronavirus va disparea probabil in aprilie, datorita caldurii, scrie AFP.

Donald Trump propune reducerea cu 21% a ajutoarelor externe si restrangerea programelor de asistenta sociala

Presedintele american Donald Trump va propune luni o reducere de 21% a ajutoarelor externe si restrangerea programelor de asistenta sociala, in proiectul de buget pentru anul fiscal 2021, potrivit unor oficiali de rang inalt din administratia sa, transmite Reuters.

Donald Trump a demis doi dintre martorii in procesul vizand demiterea sa

Presedintele SUA Donald Trump a demis doi inalti oficiali care au depus marturie in procesul vizand demiterea sa, conform BBC.

Melania Trump ar avea un amant, iar presedintele american stie (VIDEO)

Nici nu s-au potolit valurile create de procesul de impeachment in care Donald Trump a fost achitat, ca liderul de la Casa Alba se afla din nou in centrul unui scandal. De data aceasta, zvonurile vehiculate in.

Bugetul administratiei Trump pe 2021 prevede o reducere cu 21% a ajutorului extern

Presedintele american Donald Trump a propus, in proiectul de buget pe anul fiscal 2021, reduceri de zeci de miliarde de dolari in asistenta externa furnizata de SUA, simultan cu o majorare a fondurilor ce vizeaza contracararea amenintarilor economice venite din partea Chinei si Rusiei, transmite luni Reuters.

Administratia Trump propune reducerea cu 21% a ajutorului extern si o majorare de fonduri pentru contracararea influentei Chinei si Rusiei

Presedintele american Donald Trump va propune, in proiectul de buget pe anul fiscal 2021, reduceri de zeci de miliarde de dolari in asistenta externa furnizata de SUA, simultan cu o majorare a fondurilor care vizeaza contracararea amenintarilor economice venite din partea Chinei si Rusiei, transmite Reuters, citand responsabili ai administratiei.

Procesul de impeachment: Trump spune ca Congresul ar trebui sa stearga punerea sa sub acuzare

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca Congresul ar trebui sa stearga punerea sa sub acuzare, care i-a adus un proces de destituire, in pofida achitarii sale miercuri in Senat, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )