Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele ANAF: incasarile au fost afectate din cauza protestelor. Blocarea activitatii, ilegala

România Liberă România Liberă,
Presedintele ANAF: incasarile au fost afectate din cauza protestelor. Blocarea activitatii, ilegala

Incasarile au fost afectate in multe administratii financiare din cauza protestelor inregistrate, inclusiv la punctele de lucru ale departamentelor de Trezorerie si contabilitate publica, a declarat Bogdan Nicolae Stan, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF). continuă pe România Liberă

Terminalul unui aeroport din Berlin a fost evacuat din cauza unei posibile dispersari cu gaz lacrimogen

Un terminal al aeroportului Schoenefeld din Berlin a fost evacuat, marti, din cauza unei posibile dispersari cu gaz lacrimogen, informeaza un operator aeroportuar.

Simona Halep, dupa ce i-a fost inmanat trofeul pentru victoria de la Madrid: I-am multumit lui Darren Cahill pentru ca a acceptat sa revina. Dupa Miami, a incetat sa mai lucreze cu mine. A fost suparat din cauza atitudinii mele

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a marturisit, pentru site-ul WTA, dupa castigarea celui de-al 15-lea titlu din cariera, prin victoria de la turneul de la Madrid, despre reluarea colaborarii cu antrenorul Darren Cahill.

Traficul rutier pe DN 2F, intre Bacau si Vaslui, reluat pe un singur fir, dupa mai bine de 24 de ore in care a fost intrerupt din cauza unui pod distrus de o viitura

Traficul rutier pe drumul national DN 2F, intre judetele Vaslui si Bacau, s-a reluat, luni, dupa mai bine de 24 de ore in care a fost intrerupt din cauza unui pod distrus de o viitura la iesirea din localitatea bacauana Straminoasa. Circulatia se desfasoara cu dificultate pentru toate categoriile de autovehicule, insa alternativ pe un singur fir.

Vama Arad, BLOCATA din cauza unor probleme la sistemul informatic, posibil cauzate de HACKERI

Surse din cadrul Vamii Arad au declarat, luni, pentru News. ro, ca toate computerele au fost oprite din cauza unui presupus atac informatic, astfel ca activitatea este complet blocata. Ordinul de deconectare a.

Premierul Grindeanu va discuta, miercuri, cu presedintele Fiscului despre nemultumirea angajatilor din Finante

Premierul Sorin Grindeanu si presedintele ANAF, Bogdan Stan, se vor intani, miercuri, pentru a discuta despre Legea salarizarii si despre nemultumirile din cadrul institutiilor sistemului institutional al Finantelor, a declarat purtatorul de cuvant, Alina Petrescu.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica intarzie luni publicarea unor date economice. Ele au fost trimise pe email, nu insa si publicate pe site-ul institutiei

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica ar urma sa publice estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

UPDATE Din cauza atacului cibernetic, Institutul National de Statistica a intarziat cu o ora publicarea unor date economice

Din cauza uriasului atac cibernetic cu ransomware-ul WannaCry care s-a produs vineri si care a afectat numeroase organizatii din intreaga lume, Institutul National de Statistica va intarzia luni publicarea unor date economice asteptate de analistii economici. Astfel, desi luni la ora 9 urmau sa fie facute publice cifra de afaceri in serviciile de piata prestate in principal intreprinderilor, cifra de afaceri in comertul cu ridicata si efectivele de animale existente la 1 decembrie 2016, INS va intarzia publicarea lor. Deocamdata nu stim daca am fost si noi victime ale atacului dar ni s-a interzis sa deschidem calculatoarele, transmisia comunicatelor facandu-se de pe un stick din singurul punct de unde se putea face operatiunea, au spus luni pentru HotNews. ro surse din interiorul institutiei. Marti, Statistica va publica estimarile semnal privind cresterea economica pe primul trimestru din acest an.

Presedintele ANAF le cere protestatarilor sa nu blocheze activitatea institutiei

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), Bogdan Stan, le-a cerut marti directorilor din directiile generale regionale ale finantelor publice sa asigure o buna functionare a activitatii institutiei in relatia cu contribuabilii. Acesta le-a solicitat angajatilor care protesteaza sa respecte prevederile legale si sa nu blocheze activitatea institutiei.

CERT-RO: Cate IP-uri au fost afectate, in Romania, de atacul WannaCry

In ultimele zile, utilizatori din intreaga lume au fost infectati prin intermediul campaniei ransomware WannaCry. Atacul este unul extrem de sever, iar raspandirea lui este inca in desfasurare. In acest articol, echipa CERT-RO isi propune.

Augustin Jianu: Nu va pot sa va confirm daca in Romania au fost afectate institutii importante de atacul ransomware

Atacurile ransomware, de tipul celui raportat recent de mai multe organizatii din intreaga lume, afecteaza orice dispozitiv conectat la Internet si, implicit si Romania, insa nu am date cum ca institutii din tara ar fi fost tinta acestei amenintari, a declarat, sambata, pentru Agerpres, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Augustin Jianu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )