Libnet.ro
UNICEF

15:45

Presedintele ASF Nicu Marcu s-a intalnit (informal) cu un numar de ziaristi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele ASF Nicu Marcu s-a intalnit (informal) cu un numar de ziaristi

ACTUALIZARE - Oficialii ASF au afirmat ca urmaresc semnalele din presa si ca le proceseaza in vederea unor rezultate pe care sa le faca publice, referindu-se explicit, ca exemplu, la articolele din BURSA, din ultima vreme. --- * ACTUALIZARE - Prezent la reuniunea informala de la Hilton, MAKE a fost asigurat de catre oficialii ASF ca va primi raspunsuri la intrebarile fiecarui punct al Scrisorii deschise pe care i-a adresat-o ieri, presedintelui ASF Nicu Marcu. --- O intalnire informala are loc acum 10:30-12:00), intre Nicu Marcu, presedintele ASF si alti cativa membri ai cabinetului sau) si un numar de ziaristi cu aplicatii in domeniul financiar, reuniune desfasurata pe o terasa a Hotelului Hilton din Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Scrisoare deschisa adresata domnului Nicu Marcu, presedintele ASF

Data: 01. 2020 Catre: Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) in atentia: domnului Nicu Marcu, presedinte De la: Florian Goldstein MAKE), PDG Metaring SRL - Ziarul BURSA Subiect: Combaterea manipularii de piata de catre ASF Stimate domnule Nicu Marcu,.

Presedintele ASF, asistat de un general SRI

Nicu Marcu, noul presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, a angajat pe postul director de cabinet pe generalul in rezerva George -Viorel Voinescu, fostul adjunct al sefului Serviciului Roman de Informatii SRI).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )