Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Barcelonei, dezvaluiri din culisele negocierilor pentru Neymar. Amanuntul care il va bulversa pe Becali

Adevărul Adevărul,
Presedintele Barcelonei, dezvaluiri din culisele negocierilor pentru Neymar. Amanuntul care il va bulversa pe Becali

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a vorbit pentru Barca TV despre eforturile facute de catalani pentru aducerea atacantului brazilian. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri din culisele emisiunii iUmor de la Antena 1! Cum se inteleg Delia, Cheloo si Bendeac in spatele camerelor de filmat

Cei trei jurati iUmor, Delia, Cheloo si Mihai Bendeac, se pregatesc sa revina, pe 13 septembrie, in atentia telespectatorilor cu un nou sezon al emisiunii de la Antena 1. Acestia au ajuns la sezonul cu numarul 7, iar in toata aceasta perioada timpul petrecut impreuna si-a lasat amprenta asupra lor. Dezvaluiri neasteptate din culisele show-ului .

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

Presedintele Barcelonei, convins ca Lionel Messi va juca si dupa 2021 la clubul catalan

Presedintele clubului Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a dezvaluit ca starul Lionel Messi are o clauza care ii permite sa plece in vara anului 2020, dar este convins ca argentinianul va juca inca multi ani la clubul catalan, relateaza EFE.

VIDEO Brazilia vs Columbia 2-2 (amical) Gol si assist pentru Neymar

Reprezentativa Braziliei a incheiat la egalitate, scor 2-2, meciul amical sustinut, vineri, in compania Columbiei. Neymar a marcat un gol si a pasat decisiv la reusita lui Casemiro.

Forumul Democrat al Germanilor din Romania, sustinere pentru Klaus Iohannis inainte de alegerile prezidentiale

Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din Romania FDGR) a decis in unanimitate sa sustina candidatura lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale si recomanda membrilor si simpatizantilor s.

Roman amendat cu peste 26.000 de euro pe o autostrada din Franta. Infractiunea pentru care a fost pedepsit ar putea parea banala

Un roman a primit o amenda uriasa, de peste 26. 000 de euro, pe autostrada 1 din Franta, in apropiere de Arras. Soferul a fost amendat, dupa ce s-a constatat ca a comis 31 de infractiuni. Dintre aceste.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )