Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Basescu ii cere oficial lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de urgenta care stopeaza reforma din Educatie: Ordonanta nesocoteste dreptul la invatatura si dreptul la proprietate

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Basescu ii cere oficial lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de urgenta care stopeaza reforma din Educatie: Ordonanta nesocoteste dreptul la invatatura si dreptul la proprietate

Presedintele Traian Basescu i-a cerut oficial lui Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu Ordonanta de urgenta care stopeaza reforma din Educatie. Presedintele Basescu i-a trimis o scrisoare lui Ciorbea in acest sens. Reamintim ca Avocatul Poporului este singura institutie abilitata sa atace la Curtea Constitutionala ordonantele de urgenta adoptate de guvern. In lipsa atacarii la CCR, o ordonanta de urgenta produce efecte imediat dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial. Vezi scrisoarea integrala in articol. continuă pe Hotnews

Victor Ciorbea, avocatul poporului sau al mafiilor din invatamant?

Decredibilizarea invatamantului continua in ritm accelerat. Prima consecinta dramatica: elevii si tinerii fug de invatamant si diplome, abandoneaza scoala, pentru ca au constatat ca nu-i ajuta cu nimic la ocuparea unui job in piata muncii. Din 190. 000 elevi aflati in clasa a VIII-a doar 160. 000 au venit la Evaluarea Nationala, si mai putini vor aplica la repartitia computerizata.

UPDATE Basescu i-a scris lui Ciorbea sa sesizeze CCR pe OUG care macelareste Legea educatiei. Avocatul Poporului va analiza cererea presedintelui

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, vineri, o scrisoare Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, in care ii cere sa analizeze posibilitatea de a contesta la Curtea Constitutionala CCR) Legea educatiei. Avocatul Poporului este singura institutie care poate contesta ordonantele de urgenta emise de Guvern. Reprezentantul institutiei a confirmat analizarea cererii presedintelui tarii.

Basescu i-a scris lui Ciorbea sa sesizeze CCR privind OUG care macelareste Legea educatiei

Presedintele Traian Basescu i-a transmis vineri o scrisoare Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, in care ii cere sa analizeze posibilitatea de a contesta la Curtea Constitutionala CCR) Legea educatiei. Avocatul Poporului este singura institutie care poate contesta ordonantele de urgenta emise de Guvern.

Traian Basescu cere Avocatului Poporului respectarea Constitutiei in cazul OUG privind Legea Educatiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, vineri, lui Victor Ciorbea, o scrisoare in care ii semnaleaza ca OUG care modifica Legea Educatiei incalca regimul constitutional privitor la emiterea OUG, el afirmand ca respectarea Legii fundamentale trebuie sa fie asigurata de Avocatul Poporului.

Basescu, la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, e unul pe care il cumperi

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la o dezbatere Fundatia Miscarea Populara, ca Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este unul docil si a afirmat ca a fost cumparatcu o serie de facilitati acordate de Guvernul Ponta.

Basescu cere Avocatului Poporului respectarea Constitutiei in cazul OUG privind Legea Educatiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, vineri, lui Victor Ciorbea, o scrisoare in care ii semnaleaza ca OUG care modifica Legea Educatiei incalca regimul constitutional privitor la emiterea OUG, el afirmand.

Basescu cere Avocatului Poporului respectarea Constitutiei in cazul OUG privind Legea Educatiei

Presedintele Traian Basescu i-a trimis, vineri, lui Victor Ciorbea, o scrisoare in care ii semnaleaza ca OUG care modifica Legea Educatiei incalca regimul constitutional privitor la emiterea OUG. Seful.

Traian Basescu: Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, din slugarnicie nu va afecta ordonantele/ Presedintele a felicitat PMP si a criticat PDL pentru fuziunea cu PNL

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca Victor Ciorbea este cel mai fericit Avocat al Poporului, date fiind alocarile bugetare de care se bucura, seful statului mentionand ca acesta nu va afecta, din slugarnicie, actele Guvernului.

Cum a ajuns Victor Ciorbea sa obtina vechime in magistratura ca Avocat al Poporului

Guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta prin care Avocatul Poporului, functie detinuta in prezent de Victor Ciorbea, beneficiaza de vechime in magistratura si in specialitate juridica, scrie judecatorul Cristi Danilet, membru in Consiliul Superior al Magistraturii, pe blogul lui.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )