Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa de la 18.30

Adevărul Adevărul,
Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa de la 18.30

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, sustine luni, incepand cu ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Basescu: Rosia Montana nu are ce cauta in Parlament. Potrivit legii, contractele nu se aproba in Legislativ

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, sustine luni, incepand cu ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Presedintele Basescu sustine o declaratie de presa.

Presedintele Traian Basescu sustine, luni, de la ora 18. 30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

LIVE TEXT Traian Basescu, despre legea privind Rosia Montana: Cea mai buna solutie e ca guvernul sa retraga urgent proiectul din parlament/ Ponta trebuie sa scape de lasitate ca sa fie prim-ministru si trebuie sa mai renunte la smecherii/ Sova, acest min

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa luni, de la ora 18. 30, la Palatul Cotroceni, afirmand ca doreste sa clarifice o serie de afirmatii privind Rosia Montana. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile .

Valeriu Zgonea: Daca presedintele Basescu are o opinie pe tema Rosia Montana, sa o spuna la comisie, ca cetatean al Romaniei

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a afirmat, luni, la Brazi, ca daca presedintele Traian Basescu are o opinie cu privire la proiectul minier de la Rosia Montana, atunci sa mearga sa o spuna, in calitate de cetatean al Romaniei, la comisia de specialitate.

Basescu: Problemele de imagine ale Romaniei vin de la noi insine.

Presedintele Romaniei Traian Basescu a declarat, la Forumul European pentru Diplomatie Publica, ca Romania este perceputa mai rau decat este ea in realitate. Realitatile Romaniei sunt mai bune decat descrierea pe care o are in Uniunea Europeana. Despre noi se stiu in Uniunea Europeana lucruri mult mai rele si mai putin importante. Sigur, lumea nu poate fi pacalita, si asta este o alta realitate. Nu vorbim despre un detergent care nu spala, si el trebuie prezentat ca un detergent extrem de .

Presedintele Basescu practica telepatia. Vezi dovada

Presedintele Traian Basescu practica telepatia. Concluzia a fost trasa dupa ce, seful statului a spus ca n-a mai mers la Rosia Montana, pentru ca a aflat ca merge premierul. intrebat, luni, de o.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )