Libnet.ro
UNICEF

08:45

Presedintele Braziliei acuza Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copiii spre masturbare si homosexualitate

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Braziliei acuza Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copiii spre masturbare si homosexualitate

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a acuzat Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copii spre homosexualitate si masturbare, un nou atac la adresa agentiei care pledeaza, spre deosebire de el, pentru distantare sociala ca masura de combatere a avansului coronavirusului, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Miza tensiunii dintre presedintele Trump si Organizatia Mondiala a Sanatatii

Acuzele presedintelui Donald Trump impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii urmate de masura de a opri contributia financiara catre aceasta vin intr-un moment in care umanitatea are nevoie de solidaritate pentru a rezolva pandemia de SARS Covid-19 si criza economia derivata de aici.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii dure

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii atat de dure. Reprezentatii OMS spun ca daca vrem sa revenim la normalitate, ar trebui sa invatam din modelul suedez.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Pandemia este departe de a se sfarsi. Vedem o crestere ingrijoratoare in Europa de est

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a declarat ca pandemia de coronavirus este deaparte de a se termina.

Probleme mari pentru Jair Bolsonaro. Presedintele Braziliei, vizat de o ancheta care l-ar putea costa mandatul

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro ar putea fi vizat de o procedura de destituire dupa deschiderea unei anchete, ordonate la inceputul saptamanii de cea mai inalta jurisdictie braziliana in baza unor acuzatii de amestec in anchete ale politiei, formulate de catre fostul sau ministru al Justitiei, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2825 seconds )