Libnet.ro
UNICEF

18:15

Presedintele CCR s-a antepronuntat in dosarul Bombonica in care este judecat Liviu Dragnea: Asta-i coruptie? Asta-i abuz in serviciu

Adevărul Adevărul,
Presedintele CCR s-a antepronuntat in dosarul Bombonica in care este judecat Liviu Dragnea: Asta-i coruptie? Asta-i abuz in serviciu

Presedintele Curtii Constitutionale da, deja, in nume propriu, o sentinta in procesul in care Liviu Dragnea este judecat pentru instigarea la abuz in serviciu. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban va fi audiat la Curtea Suprema in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani de la un om de afaceri

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este asteptat, luni, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programata audierea sa in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdareanu pentru campania electorala la alegerile locale din vara anului 2016.

Pai ce, asta-i coruptie? Presedintele CCR, Valer Dorneanu, se antepronunta in dosarul lui Dragnea

Judecatorul constitutional Valer Dorneanu a facut aceasta afirmatie intr-un interviu televizat, referindu-se la dosarul in care Liviu Dragnea e acuzat ca ar fi determinat angajarea a doua persoane la Directia pentru Protectia Copilului Teleorman. in realitate, acestea ar fi lucrat chiar pentru Dragnea, la sediul PSD Teleorman, desi erau platite din banii statului.

Ludovic Orban va fi audiat astazi la Curtea Suprema in dosarul in care este acuzat de folosire a influentei de lider politic

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este asteptat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie unde este programata audierea sa in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdareanu pentru campania electorala la alegerile locale din vara anului 2016.

iCCJ: Ludovic Orban va fi audiat in dosarul in care e acuzat de folosire a influentei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, este asteptat, astazi, la inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ), unde este programata audierea sa in dosarul in care este acuzat ca a cerut bani omului de afaceri Tiberiu Urdareanu pentru campania electorala la alegerile locale din vara anului 2016.

Cum sa luptam cu teroristii. Care este prima regula intr-o situatie critica

In Europa au avut loc tot mai multe atentate teroriste, in care autorii au actionat in diferite moduri. O secunda de atentie si o miscare inspirata ne pot salva viata, potrivit.

Cristian Pomohaci ar putea preda religia in scoli. Care este reactia BOR

Cristian Pomohaci ar putea putea fi chemat zilele urmatoare la audieri la Parchet, dupa ce una dintre persoanele care il acuza de viol a dat declaratii publice. La judecata, preotul a fost caterisit si i.

Cainele acesta sta aproape tot timpul cu limba scoasa. Care este motivul - VIDEO

Mochi, sau Mo, cum il alinta familia lui, a intrat recent in Cartea Recordurilor, fiind patrupedul cu cea mai lunga limba din lume. Saint Bernard-ul in varsta de 8 ani are o limba care.

Care este sufletul tau pereche, in functie de zodie! Cu el trebuie sa-ti petreci toata viata!

Daca iti este teama ca nu iti vei gasi niciodata sufletul pereche, trebuie sa fii atenta la horoscop. Aici vei gasi indicii importante despre potrivirile cu celelalte zodii. Orice combinatie din aceste grupe de zodii va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )