Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat: Nu-l putem audia pe seful SPP, Lucian Pahontu

România Liberă România Liberă,
Presedintele Comisiei de Aparare din Senat: Nu-l putem audia pe seful SPP, Lucian Pahontu

Presedintele Comisiei pentru Aparare din Senat, liberalul Marcel Vela, a declarat, vineri, pentru Me. continuă pe România Liberă

Presedintele comisiei de aparare din Senat, despre acuzatiile la adresa sefulul SPP: Povesti vanatoresti ale lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a lansat in ultimele zile numeroase acuzatii la adresa directorului Serviciului de Protectie si Paza SPP), acuzandu-l pe Lucian Pahontu de implicare pentru a crea disensiuni in.

PNL il vrea pe Citu in locul lui Zamfir, la sefia comisiei economice din Senat

PNL vrea sa il schimbe pe senatorul liberal Daniel Catalin Zamfir cu colegul sau de partid Florin Citu la sefia Comisiei economice, a anuntat, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

Citu, preferatul PNL la conducerea Comisiei economice din Senat, in locul lui Zamfir

Conducerea PNL ar urma sa-l inlocuiasca, astazi, pe senatorul Daniel Catalin Zamfir din functia de presedinte al Comisiei economice. Initial, zvonul a aparut pe pagina de Facebook a avocatului Gheorghe Piperea, apropiat al liberalului Zamfir, ulterior informatia fiind confirmata si de acesta din urma.

Ecaterina Andronescu, inlocuita cu Liviu Pop la sefia Comisiei de invatamant din Senat

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a fost inlocuita din functia de presedinte al Comisiei de invatamant cu fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, au precizat surse din PSD pentru HotNews. ro. Decizia a fost luata in cadrul sedintei grupului senatorilor PSD de luni, la care a participat si Liviu Dragnea.

Senatorul Catalin Zamfir, inlocuit de Florin Citu la conducerea Comisiei economice, industrii si servicii din Senat

Senatorul liberal a fost schimbat joi dimineata de la conducerea Comisiei economice, industrii si servicii din Senat, inlocuitorul acestuia fiind liberalul Florin Citu, potrivit unor surse din Senat. Zamfir, care e si co-autor a catorva legi controversate, a deranjat prin luarile sale de pozitii populiste. In urma unei sedinte a liberalilor, s-a decis inlocuirea acestuia, propunerea urmand sa fie validata joi dupa-amiaza in plen.

Senatorul Catalin Zamfir, inlocuit de Florin Citu la conducerea Comisiei economice, industrii si servicii din Senat

Senatorul liberal a fost schimbat joi dimineata de la conducerea Comisiei economice, industrii si servicii din Senat, inlocuitorul acestuia fiind liberalul Florin Citu, potrivit unor surse din Senat. Zamfir, care e si co-autor a catorva legi controversate, a deranjat prin luarile sale de pozitii populiste. In urma unei sedinte a liberalilor, s-a decis inlocuirea acestuia cu 16 voturi si 8 impotriva) propunerea urmand sa fie validata joi dupa-amiaza in plen.

Presedintele Comisiei SRI se intalneste vineri cu George Maior pentru a stabili procedura de invitare a acestuia la audieri

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, Claudiu Manda, va avea o discutie, vineri, la Parlament, cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, pentru a stabili modul in care acesta va fi invitat oficial pentru a fi audiat in comisie, in calitate de fost director al Serviciului Roman de Informatii.

PNL: Pozitia exprimata astazi de presedintele Comisiei Europene cu privire la legile Justitiei dovedeste ca agenda paralela a lui Dragnea si Tariceanu este impotriva intereselor strategice ale Romaniei

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu sacrifica, in mod iresponsabil, obiectivele europene strategice ale Romaniei, afirma PNL intr-un comunicat de presa remis miercuri seara, facand referire la avertismentul dat la Bruxelles de presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, potrivit caruia daca legile Justitiei din Romania raman asa cum au fost votate de Parlament, discutiile despre MCV si aderarea la Schengen se vor pune in alti termeni.

Viorica Dancila primeste felicitari de la presedintele Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a postat pe contul personal de Twitter un mesaj de felicitare pentru Viorica Dancila. Congratulations Viorica Dancila, I wish you every success.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )