Libnet.ro
UNICEF

09:00

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, amenintat de noi dezvaluiri in scandalul LuxLeaks

B1 B1,
Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, amenintat de noi dezvaluiri in scandalul LuxLeaks

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg. Acesta risca sa dea o noua. continuă pe B1

Noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks. Sunt vizate companiile Skype si Walt Disney

Scandalul LuxLeaks contina cu noi dezvaluiri facute de presa internatuinala in privinta sistemului masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks vizand 35 de companii, intre care Skype si Walt Disney

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relateaza AFP.

Noi dezvaluiri LuxLeaks: Microsoft si Disney, noile nume trase in scandalul taxelor

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg, care risca sa dea o noua lovitura presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude.

Cum si-a scuzat Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, tacerea din campanie, in fata Comisiei Europene: Am fost neutru

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus marti, intr-o intrevedere cu delegatia Misiunii Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, ca a preferat sa nu sesizeze Curtea Constitutionala, in cazul ordonantelor Guvernului, pentru ca a preferat sa fie neutru.

Cum si-a scuzat Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, tacerea din campanie, in fata Comisiei Europene. Comunitatea Uniti Salvam ii cere demisia

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a spus marti, intr-o intrevedere cu delegatia Misiunii Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare, ca a preferat sa nu sesizeze Curtea Constitutionala, in cazul ordonantelor Guvernului, pentru ca a preferat sa fie neutru. Mai multi cetateni i-au cerut azi demisia.

Expertii FMI si ai Comisiei Europene au sosit la Guvern, pentru o discutie cu Ponta. La Palatul Victoria a venit si insarcinatul cu afaceri al SUA

Expertii Fondului Monetar International FMI) si cei ai Comisiei Europene CE) au venit la Guvern, pentru o discutie cu premierul Victor Ponta privind bugetul pentru anul 2015 si, in special, tinta de deficit bugetar. Tot marti dimineata a venit la Guvern si insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, potrivit Mediafax.

Expertii Comisiei Europene incep luni ultima evaluare in cadrul MCV inainte de publicarea raportului de tara. Ce probleme sunt pe agenda discutiilor despre justitia romaneasca

O echipa de experti ai Comisiei Europene incepe, luni, o noua misiune de evaluare a progreselor din justitie in cadrul Mecanismului de Verificare si Cooperare MCV). Potrivit agendei expertilor, asazi vor avea loc intalniri la ministerul justitiei, urmand ca pana miercuri sa se discute cu reprezentanti ai Parchetului General, ANI, DNA, Avocatului Poporului, Parlamentului, Curtii Constitutionale, Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Inspectiei Judiciare si ai CSM.

Ponta despre negocierile cu troica de finantatori: Din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene, nu ale FMI / Nu mai avem nevoie de un nou acord din 2015

Premierul Victor Ponta a declarat intr-un interviu pentru Realitatea. net ca Romania nu mai are nevoie de un nou acord cu troica de finantatori FMI - Comisia Europeana - Banca Mondiala dupa expirarea celui in vigoare pana in martie. Intrebat despre conflictul cu FMI, Ponta a spus ca din ce in ce mai mult, pozitiile cele mai dificile, mai rigide, sunt ale Comisiei Europene nu ale FMI.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )