Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

B1 B1,
Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru. continuă pe B1

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ludovic Orban, gest inedit pentru Klaus Iohannis, in ziua votului

Ludovic Orban a luat decizia de a-l astepta pe presedintele Klaus Iohannis sa voteze, la Liceul Jean Monnet din Capitala, locul in care voteaza de obicei personalitati.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

Ludovic Orban pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, pariaza pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis la prezidentiale. La sediul PNL au ajuns deja mai multi lideri liberali, intre care Ludovic Orban, Alina Gorghiu si Rares.

Numaratoarea paralela PNL. Victorie zdrobitoare pentru Klaus Iohannis in Timisoara

Klaus Iohannis a obtinut un rezultat scontat in judetul Timis. in urma numaratoarei paralele facute de PNL in majoritatea sectiilor din Timisoara, scorul arata 78,33 pentru Iohannis.

Rezultate partiale in Salaj. Victorie categorica pentru Klaus Iohannis. Cate voturi a primit candidatul PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile in judetul Salaj, potrivit rezultatelor partiale publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente.

Cifre-bomba. Cum se impart voturile pentru Klaus Iohannis si Viorica Dancila in turul 2

Radu Tudor a prezentat, vineri, date de ultima ora privind modul in care ar putea vota romanii in turul doi al alegerilor prezidentiale.

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )