Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei Europene s-a intalnit cu Trump. Nu suntem inamici

Antena3 Antena3,
Presedintele Comisiei Europene s-a intalnit cu Trump. Nu suntem inamici

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, l-a primit miercuri la Casa Alba pe presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, relateaza Reuters. Cu aceasta ocazie, Trump a afirmat ca spera sa realizeze. continuă pe Antena3

UE vrea sa stimuleze financiar tarile care accepta migranti, cte 6.000 de euro pentru fiecare extracomunitar / Matteo Salvini: Italia nu are nevoie de actele de caritate ale Comisiei Europene

Comisia Europeana intentioneaza sa ofere cate 6. 000 de euro pentru fiecare extracomunitar salvat din Marea Mediterana si acceptat de un stat membru al Uniunii Europene, un plan care va intensifica presiunile asupra Guvernului din Italia, care nu primeste imigranti, relateaza Financial Times, potrivit Mediafax. Ministrul italian de interne Matteo Salvini, care este in acelasi timp si vicepremier, a respins insa propunerea Comisiei Europene.

Franta, reclamata Comisiei Europene din cauza grevelor controlorilor de trafic aerian: 16.000 de zboruri amanate

Patru companii aeriene s-au plans Comisiei Europene de efectele grevelor controlorilor de trafic aerian din Franta, acuzatiile aduse fiind cele de restrictionare a principiului fundamental al libertatii de circulatie in cadrul Uniunii Europene.

Trump si Juncker si-au exprimat dorinta de a reduce taxele vamale intre UE si SUA

Presedintele american, Donald Trump si presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si-au exprimat dorinta de a reduce taxele vamale si de a detensiona relatiile comerciale transatlantice, in timpul intalnirii de la Casa Alba, scrie Reuters.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )