Libnet.ro
UNICEF

11:30

Presedintele Consiliului Alesilor Locali din Tinutul Secuiesc, Antal Arpad: Promitem ca vor flutura si mai multe steaguri secuiesti n Tinutul Secuiesc!

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Consiliului Alesilor Locali din Tinutul Secuiesc, Antal Arpad: Promitem ca vor flutura si mai multe steaguri secuiesti n Tinutul Secuiesc!

Presedintele Consiliului Alesilor Locali din Tinutul Secuiesc, Antal arpad, il solicita premierului Mihai Tudose sa-si ceara scuze dupa ce a declarat, miercuri seara, la Realitatea TV, ca nici nu poate fi vorba de o autonomie a Tinutului Secuiesc, si a avertizat ca daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag. Antal arpad califica declaratia premierului drept o provocare revoltatoare la adresa comunitatii maghiare si spune ca va fi prezentata de Consiliul Alesilor Locali tutoror cancelariilor occidentale pentru a atrage atentia ca statul roman nu respecta drepturile funamentale ale comunitatilor nationale in Romania. continuă pe Hotnews

Presedintele Consiliului National al Magistraturii din Polonia a demisionat in semn de protest fata de modificarile aduse legilor justitiei

Presedintele Consiliului National al Magistraturii din Polonia, Dariusz Zawistowski, a demisionat, explicand ca protesteaza astfel fata de modificarile aduse legilor justitiei de Partidul Lege si Justitie PiS), aflat la putere.

Tudose joaca spanzuratoarea cu ungurii. Reactia UDMR la mesajul premierului privind tinutul secuiesc

Porcsalmi Balint, presedintele executiv al UDMR, a reactionat dur pe Twitter, dupa ce premierul Tudose a declarat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a.

UPDATE Ambasadorul roman, convocat la ministerul ungar de externe. Ungaria considera ca declaratiile premierului Tudose privind Tinutul Secuiesc sunt inacceptabile

Ambasadorul roman de la Budapesta a fost convocat de ministerul de externe ungar, care a apreciat ca declaratiile premierului sunt inacceptabile, potrivit Digi 24. Mihai Tudose a spus miercuri daca steagul secuiesc va flutura pe institutiile de acolo, toti vor flutura langa steag.

Un deputat UDMR a depus un proiect de lege in care cere autonomie teritoriala pentru tinutul secuiesc. Regiunea va primi bani si de la bugetul statului roman

Deputatul UDMR Kulcsar-Terza Jozsef-Gyorgy a depus in Parlament un proiect de autonomie teritoriala a tinutului secuiesc, prin care propune, in esenta, revenirea la organizarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )