Libnet.ro
UNICEF

10:46

Presedintele Consiliului European, atac la Trump: Pentru prima data in istorie avem o administratie americana care...

B1 B1,
Presedintele Consiliului European, atac la Trump: Pentru prima data in istorie avem o administratie americana care...

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele american Donald Trump ca este impotriva crearii unei Europe unite si puternice. Pentru prima data in istorie avem o administratie. continuă pe B1

Presedintele Consiliului European il critica dur pe seful Casei Albe, Donald Trump

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, ca este impotriva crearii unei Europe unite si puternice. Totodata, Tusk s-a declarat ingrijorat cu privire la curentul nationalist din Europa, mai ales in perspectiva alegerilor europarlamentare programate pentru luna mai a anului viitor.

Ford Motor a facut profit in India, pentru prima data in ultimul deceniu

Ford Motor a inregistrat profit in India, pentru prima data in ultimul deceniu, indicand ca strategia sa prezentata acum doi ani pentru una din cele mai competitive piete auto din lume da roade, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Bancul zilei: Prima data la restaurant

O familie se duce pentru prima data la restaurant si, dupa ce mananca, el plateste, iar ea ii spune chelnerului.

SUA: Senatorii democrati vor sa l dea n judecata pe Trump pentru numirea lui Whitaker la Departamentul de Justitie, pe care expertii o considera neconstitutionala

Senatorii democrati iau in considerare sa il dea in judecata pe Donald Trump, pentru ca presedintele american a ignorat linia de succesiune la Departamentul de Justitie si a lipsit senatori de rolul lor constitutional de consultanta si aviz in anumite numiri prezidentiale, relateaza Reuters. Asta, dupa ce presedintele american l-a inlocuit miercuri pe procurorul general Jeff Sessions, care si-a dat demisia, cu Matthew Whitaker.

Un nou atac al lui Tusk la adresa lui Trump / El l acuza pe presedintele american ca nu vrea o Europa puternica si unita

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a acuzat pe presedintele SUA, Donald Trump, ca este impotriva crearii 'unei Europe unite si puternice', intr-un discurs sustinut sambata in orasul polonez Lodz, in care a vorbit si despre alegerile europarlamentare la care se teme de cresterea popularitatii formatiunilor nationaliste, scrie Agerpres.

Romnia se auto-saboteaza naintea preluarii Presedintiei Consiliului UE

Prin acceptarea demisiei domnului Victor Negrescu acest guvern arata, nu doar cetatenilor romani, dar si celorlalte state membre UE, imaturitate politica, incapacitate de a gestiona o oportunitate oferita pentru prima data de la aderare. Europuls considera ca acceptarea acestei demisii este o dovada de iresponsabilitate si inconstienta fata de importanta Presedintiei Consiliului UE. Acest text reprezinta pozitia Europuls referitoare la demisia lui Victor Negrescu din functia de Ministru-Delegat.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )