Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Consiliului European Charles Michel si-a amanat nunta din cauza pandemiei

Adevărul Adevărul,
Presedintele Consiliului European Charles Michel si-a amanat nunta din cauza pandemiei

Presedintele Consiliului European Charles Michel ar fi trebuit sa se insoare, sambata, la Montmeyan, in Var Franta), unde are o casa, insa si-a amanat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. continuă pe Adevărul

Charles Michel, presedintele Consiliului European: Nu recunoastem rezultatul alegerilor din Belarus

Presedintele Consiliului European, Charles Michel, a declarat, miercuri, dupa incheierea unei reuniuni virtuale, ca liderii Uniunii Europene UE, n. r. ) au aprobat sanctiunile contra oficialilor din Belarus.

Charles Michel a convocat miercuri Consiliul European pentru a discuta situatia din Belarus

Presedintele Consiliului European Charles Michel a convocat o intalnire prin videoconferinta, miercuri la ora locala 12. 00, a membrilor Consiliului, pentru a discuta situatia din Belarus. Oficialul european a precizat, luni pe Twitter, ca este inacceptabila violenta la adresa protestatarilor, iar cetatenii din Belarus au dreptul de a-si alege liber liderul.

Criza din Belarus: Summit extraordinar al liderilor UE

Un summit extraordinar al liderilor celor 27 de state membre ale Uniunii Europene va avea loc miercuri, prin videoconferinta, pentru a discuta despre situatia din Belarus, a anuntat luni presedintele Consiliului European, Charles Michel, potrivit AFP, Reuters si EFE.

PRESEDINTELE PARLAMENTULUI EUROPEAN: Viitorul Belarusului poate fi hotarat doar de cetatenii sai. Interventia din exterior in criza prin care trece tara ar fi intolerabila

David Sassoli, presedintele Parlamentului European, a declarat miercuri, la intalnirea de urgenta a liderilor UE cu privire la criza din Belarus, ca viitorul statului poate fi hotarat doar de cetatenii sai si ca o interventie din afara ar fi intolerabila. in plus, el a afirmat ca Uniunea Europeana trebuie sa sustina apelurile facute de oameni pentru ca noi alegeri sa fie organizate cat de curand si sa garanteze ca actele de violenta si tortura vor fi anchetate si pedepsite, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )