Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Curtii Constitutionale, despre noi restrangeri de drepturi

România Liberă România Liberă,
Presedintele Curtii Constitutionale, despre noi restrangeri de drepturi

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a declarat ca masurile care vizeaza restrangere. continuă pe România Liberă

Orban, mesaj pentru bolnavii de Covid: Nu respectati deciziile Curtii Constitutionale si ramaneti in spitale

Premierul Ludovic Orban ii indeamna pe romanii care sunt infectati cu noul coronavirus sa nu respecte deciziile Curtii Constitutionale care a decis ca izolarea si carantinarea in spital e ilegala si sa ramana sub tratament in spitale pentru a evita raspandirea virusului.

Valer Dorneanu: Premierul s-a straduit sa ia masuri cu sfaturile unor oameni foarte competenti medical, dar de ce nu a luat aceste masuri legal?

Presedintele Curtii Constitutionale Valer Dorneanu a subliniat, la Digi24, ca masurile pentru protejarea sanatatii trebuiau luate, dar in cadru legal, conform Constitutiei. El a accentuat ca restrangerea unor drepturi se poate face doar prin lege.

PRESEDINTELE CCR: Masurile care vizeaza restrangerea drepturilor trebuie luate prin lege

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a declarat astazi ca masurile care vizeaza restrangerea unor drepturi, precum internarea obligatorie, trebuie sa fie luate prin lege.

Presedintele Iohannis se implica in salvarea unui imobil din ghearele Consiliul Judetean. Seful statului s-a adresat Curtii Constitutionale

Legea votata acum trei saptamani in Parlament ajunse la promulgare, iar presedintele a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )