Libnet.ro
UNICEF

20:15

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu: La sedinta privind judecarea OUG 13, l-am invitat si pe Iohannis, dar nu in calitate de parte

România Liberă România Liberă,
Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu: La sedinta privind judecarea OUG 13, l-am invitat si pe Iohannis, dar nu in calitate de parte

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei , Valer Dorneanu, a anuntat ca l-a invitat pe presedintele Klaus Iohannis, miercuri, la judecarea sesizarii sale si a Consiliului Superior de Magistratura privind OUG 13. continuă pe România Liberă

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, va dezbate miercuri sau joi speta privind OUG 13

Presedintele CCR, Valer Dorneanu, a declarat, luni, ca in speta privind OUG 13 - respectiv sesizarile CSM si ale sefului statului si exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului - plenul Curtii urmeaza sa se pronunte asupra admisibilitatii, data fiind abrogarea Ordonantei.

OUG 13 moare, dar NU se preda: Presedintele Curtii Constitutionale anunta CAND SE DEZBATE sesizarea impotriva ORDONANTEI care a zguduit Romania!

Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a declarat luni, la Palatul Parlamentului, ca sesizarile ridicate impotriva ordonantei 13 vor fi dezbatute miercuri sau joi, Curtea urmand sa se pr.

Presedintele Curtii Constitutionale spera ca CCR va da un verdict inainte de intrarea in vigoare a ordonantei PSD

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Valer Dorneanu, a declarat, sambata, ca spera ca CCR sa se pronunte inainte de termenul la care ordonanta PSD de modificare a Codului Penal va intra in vigoare, conform Digi 24.

Valer Dorneanu, seful CCR: Anunt despre sesizarea pe OUG emisa de guvern

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Valer Dorneanu, a declarat sambata ca spera ca CCR sa se pronunte pe sesizarile primite privind OUG pentru modificarea Codurilor penale.

Valer Dorneanu, despre sesizarile privind OUG de modificare a Codurilor: Speram sa ne pronuntam inainte de 10 februarie

Presedintele Curtii Constitutinale, Valer Dorneanu, a declarat sambata, la Parlament, referitor la sesizarile privind OUG de modificare a Codurilor penale, ca judecatorii constitutionali vor stabili cu celeritate un termen de gandire si.

Tariceanu, despre datornicii in franci elvetieni: Fiecarea cetatean are responsabilitatea de a isi gestiona averea, banii si nu trebuie ca eu, dumneavoastra si altii sa ii compensam celui care risca (VIDEO)

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala. Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca.

Decizie finala data de Curtea Constitutionala: Legea conversiei creditelor in franci elvetieni este neconstitutionala

Legea conversiei creditelor in franci elvetieni la cursul istoric este neconstitutionala, a decis, marti, Curtea Constitutionala. Presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, a anuntat ca ju.

Speram sa ne pronuntam inainte de 10 februarie

Presedintele Curtii Constitutinale, Valer Dorneanu, a declarat astazi, la Parlament, referitor la sesizarile privind OUG de modificare a Codurilor penale, ca judecatorii constitutionali vor stabili cu celeritate un termen de gandire si de analiza, exprimandu-si totodata speranta ca decizia finala va fi luata inainte de 10 februarie cand va intra in vigoare ordonanta.

PUTERILE Statului isi scot COLTII una la alta: UNJR ii cere lui Kovesi sa iNCETEZE PRESIUNILE asupra Curtii Constitutionale. Stat de DREPT sau justitie de tip TOTALITAR?

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania solicita public procurorului-sef DNA, Laura Codruta Kovesi, precum si liderilor de opinie, sa inceteze presiunile asupra Curtii Constitutionale.

Magistratii solicita tuturor sa se abtina de la presiuni asupra Curtii Constitutionale

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) si Asociatia Magistratilor din Romania AMR) solicita liderilor politici, institutiilor publice si reprezentantilor presei sa se abtina de la declaratii si actiuni care pun presiune asupra Curtii Constitutionale ori incurajeaza cetatenii sa o faca, in contextul in care Curtea este chemata sa transeze atat cu privire la constitutionalitatea prevederilor din OUG 13/2017, cat si cu privire la conflicte constitutionale intre puterile statului, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )