Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, a demisionat

România Liberă România Liberă,
Presedintele din Zimbabwe, Robert Mugabe, a demisionat

Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a dat marti demisia, printr-o scrisoare transmisa parlamentului de la Harare. continuă pe România Liberă

Presedintele Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a dat demisia

Presedintele statului Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a dat marti demisia, formalizata intr-o scrisoare transmisa parlamentului de la Harare, informeaza agentiile internationale de presa. Seful statului.

Zimbabwe: Robert Mugabe nu si-a anuntat demisia din functia de presedinte, asa cum a scris duminica presa internationala

Robert Mugabe, despre care presa internationala a scris in urma cu cateva ore ca a decis sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, a sustinut duminica seara un discurs televizat, cu o durata de 20 de minute, insa contrar asteptarilor, nu si-a anuntat demisia, scrie News. ro. El a afirmat insa ca luna viitoare va prezida congresul partidului Zanu-PF, de la conducerea caruia a fost destituit duminica.

Zimbabwe: Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al tarii

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a declarat pentru Reuters o sursa apropiata negocierilor, relateaza News. ro.

Zimbabwe: Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al tarii

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a declarat pentru Reuters o sursa apropiata negocierilor.

Robert Mugabe a demisionat

Robert Mugabe a demisionat marti din functia de presedinte al Zimbabwe, a anuntat presedintele Parlamentului, Jacob Mudenda, citat de Reuters.

Eveniment istoric pentru Africa: Robert Mugabe, singurul presedinte din istoria statului Zimbabwe, a demisionat

Dictatorul din Zimbabwe, Robert Mugabe, si-a inaintat, marti, demisia din functia de presedinte a statului. Acesta a fost singurul conducator al statului african de cand acesta si-a obtinut.

Robert Mugabe demisioneaza din fruntea statului Zimbabwe

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a.

Robert Mugabe (nu) demisioneaza din fruntea statului Zimbabwe

Robert Mugabe a hotarat sa demisioneze din functia de presedinte al statului Zimbabwe, dupa cateva ore de cand partidul sau care se fla la putere l-a demis de la conducere dupa 37 de ani, a.

Conducerea partidului aflat la putere in Zimbabwe se va intalni duminica pentru a il destitui pe Robert Mugabe

Comitetul central al partidului aflat la conducerea Zimbabwe, ZANU-PF, se va intalni duminica dimineata pentru a-l destitui pe presedintele Robert Mugabe din functia de lider al organizatiei politice, scrie News. ro. Informatia a fost oferita de doua surse apropiate partidului.

Zimbabwe: Ce se va intampla cu Robert Mugabe dupa ce va fi detronat

Presedintele Robert Mugabe este recunoscut pentru o declaratie faimoasa spunand ca va ramane la putere pana ce Dumnezeu imi va spune Vino. Acum, la 93 de ani, acesta va trebui sa se gandeasca incotro urmeaza sa plece, relateaza BBC.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )