Libnet.ro
UNICEF

18:46

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar de la Casa Alba, in timpul protestelor fata de Geoge Floyd

B1 B1,
Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar de la Casa Alba, in timpul protestelor fata de Geoge Floyd

A fost alerta de gradul zerola Casa Alba. Presedintele American DonaldTrumpa fost dus, vineri seara, in secret, intr-unbuncarsubteran din Casa Alba, iar in peste 40 de orase s-au. continuă pe B1

Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba in timpul protestelor de vineri noapte

Presedintele Donald Trump a fost dus intr-un buncar din Casa Alba, pentru a fi pus la adapost, vineri seara, cand protestatarii din jurul Casei Albe incepusera sa devina violenti, potrivitNew York Times. Informatia a fost confirmata si pentruCNNsi de un oficial al Casei Albe, precum si de o sursa din randul fortelor de ordine.

Presedintele Donald Trump a anuntat ca SUA nu va mai finanta Organizatia Mondiala a Sanatatii. Liderul acuza institutia ca nu a gestionat corect pandemia de coronavirus

Presedintele DonaldTrump a declarat, vineri, ca SUA nu va mai finantaOrganizatiaMondialaa Sanatatii,acuzand-o ca protejeaza China, tara din care s-a raspandit noul.

Donald Trump le-a cerut guvernatorilor sa fie mai duri cu protestatarii - mass media

Presedintele Donald Trump le-a spus guvernatorilor americani ca raspunsul lor la protestele care s-au extins la nivel national i-a facut sa para slabi si ca ar trebui sa adopte o pozitie mai dura, potrivit mass-mediei, relateaza Reuters.

Donald Trump, despre protestatari: Nu voi permite unor gloate furioase sa faca legea

Presedintele Donald Trump a avut sambata un discurs dur la adresa protestatarilor care devasteaza orasele tarii, dupa uciderea lui George Floyd, americanul de culoare care a murit in urma unei interventii dure a politiei din orasul Minneapolis.

John Legend si Kanye West s-au certat din cauza lui Donald Trump. Nu am fost niciodata cei mai apropiati prieteni

John Legend si Kanye West obisnuiau sa fie prieteni buni. Relatia dintre cei doi ar fi inceput sa se destrame dupa ce Kanye West a declarat public ca este un sustinator al lui Donald Trump. in acest context,.

Nivelul de alerta de la Casa Alba, ridicat la rosu. Donald Trump si familia sa au fost dusi in buncar

Presedintele american Donald Trump a fost dus intr-un buncar in noaptea de vineri spre sambata pentru ca Serviciul de Protectie s-a temut pentru siguranta lui.

Donald Trump a semnat ordinul care afecteaza direct Twitter, Facebook, Instagram si YouTube: Presedintele SUA va taia fondurile federale pentru companiile din social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic

Donald Trump, presedintele SUA, a semnat un ordin executiv, joi, care va taia fondurile federale pentru companiile de social media care se angajeaza in cenzura si comportament politic. Liderul de la Casa Alba a lu.

Trump: Protestatarii ar fi fost intampinati de cei mai rai caini daca ar fi trecut de gardul Casei Albe

Presedintele Donald Trump a scris sambata pe Twitter ca demonstrantii care protestau in fata Casei Albe dupa moartea lui George Floyd ar fi fost intampinati de cei mai rai caini si cele mai amenintatoare arme pe care le-am vazut vreodata daca ar fi patrus dincolo de gardul resedintei prezidentiale, relateaza Reuters.

DONALD TRUMP, DUPA LANSAREA EFECTUATA DE SPACEX: in curand vom avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie

Statele Unite si-au reluat locul de lider al lumii, a declarat cu mandrie Donald Trump dupa succesul lansarii primei misiuni SpaceX cu echipaj uman. Presedintele american l-a felicitat si pe Elon Musk, care era in primul rand al audientei. Iar Donald Trump a vorbit si despre tinta ambitioasa a programului spatial american - Marte. Nu in ultimul rand, a anuntat ca in curand, SUA vor avea cele mai grozave arme imaginate vreodata in istorie.

Donald Trump i-a numit prosti pe guvernatori si a cerut ca protestatarii sa fie trimisi la inchisoare 10 ani Tensiuni tot mai mari in SUA, dupa moartea lui George Floyd

Presedintele american Donald Trump a avut o iesire nervoasa luni, la adresa guvernatorilor, dupa inca o noapte de proteste violente ce au urmat uciderii lui George Floyd in timpul unei interventii a politiei.

ştiri de la B1

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )